.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    lady__44
    Guest

според вас..?

задавам тъп въпрос, но притеснението ми е в повече и ме убива - м/у 4-6 март влязох в овулация (и все още не ми е дошло), но с приятеля ми не сме правили секс - нямало е никакво проникване, освен, да се задоволяваме с ръце, уста - общо взето ''просто петинг'' ... обаче има нещо, което не ми дава мира и изтъпявам адски (като параноичка съм) - след тези дни когато се ''забавлявахме'', той свърши в моята ръка и аз се почистих (но НИКЪДЕ не съм се пипала сама), а той даже отиде да се измие, въпреки, че по него нямаше почти нищо и даже изчака малко и след това продължихме ... направо да си питам - някой мисли, че може някак нещо да е попаднало в мен (сперма) ? имало е и други пъти, в които сме се заигравали така, но е свършвал на ''нормални места'' никъде в мен ..

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Чакай, да си включа кристалната топка и да ти кажа 2 или 3 креватчета да купуваш!
    Замислете се малко еб хора, или още по-лесно, прочетете малко повече по темата, не във тийн форум, а в учебника по 'бъ ли го как се води сега, преди беше по биология. Женска полова система, мъжка полова система, зачеване и т.н. Ако не си информиран защо изобщо се захващаш да правиш секс...
    Аре , да не съм зла - според мен шанса да си забременяла е 0%
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Как ще го кръстите?

Повече от фен Аватара на obicham69
    правилно ли разбирам въпроса ти -питаш дали може да забременееш понеже приятеля ти е свършил в шепата ти?

Начи да уточним. Питаш дали може да си бременна без да си правила секс? Смятам че всеки на възраст над 9 години (демек явно някой от горния ти клас) знае отговора и може да ти отговори, ама....

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Има теми с "Бременна ли съм" след свършване в, гъз,гърди, гръб, уста, ухо, нос, ама за шепа...нямаме си. Все по-интересно става...

Иначе ако не си разбрала на къде бият коментарите...Няма как да си бременна.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна !!!

Голям фен Аватара на bubaduc
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Извод: Преди човек да започне нещо ново е препоръчително да се информира за да няма изцепки.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си