.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tonipp9 Виж мнението
    Единственото условие, за да преуспее човек, е да бъди упорит
    А народът е казал, че няма нищо по- страшно от амбициозния глупак, любима приказка ми е.
    Познавам хора, които името не могат да си кажат на немски, но имат C1 след 12 клас или взеха пред мен daf и пак не могат да напишат изречение с по- малко от три грешки, причината е, че много от сертификатите имат строг формат и упоритите си скъсват задника да зазубрят цели текстове за есета и прочее.
    A или B също са оценки, така че примерът ти е нерелевантен дори само от тази гледна точка.

А към автора- не знам какви са изпитите в СУ по физика, нито какво се учи по другите гимназии, но не е изключено да учите по- трудни неща в училище и отговорът е, че не ти стига капацитетът за физика. Обикновено всички "мн се радват" на мнението ми за математиката и физиката, все пак ще го изкажа- това са науките, в които зазубрянето няма място, в които трябва да се мисли и лично за мен те са критерият за аналитичен интелект (да, обичам да се абстрахирам от емоционалната и другите модерни разновидности и не наричам умни хората, които мн се напъват да се интересуват от всичко и го играят любознателни).

Относно учебниците- по някои предмети старите учебници са в пъти по- добри и неизкривени от, ако щете от политически интереси дори.

И аз в гимназията бях заобиколена все от хора, обръщащи повече внимание на стратегията си как да минат максимално добре, а не на знанията си, никога не съм могла да го играя "угоднически" нито с преподавателите, нито в живота, а колко много хора така си проправят път, жалко, че има кой да им дава баницата. Преподавателите не са идиоти, просто се правят на дръж ми шапката.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    А народът е казал, че няма нищо по- страшно от амбициозния глупак, любима приказка ми е.
    Познавам хора, които името не могат да си кажат на немски, но имат C1 след 12 клас или взеха пред мен daf и пак не могат да напишат изречение с по- малко от три грешки, причината е, че много от сертификатите имат строг формат и упоритите си скъсват задника да зазубрят цели текстове за есета и прочее.
    Аха. 50 човека се явяваме на изпит, над 40 имат и на четирите компонента C1
    Само това доказва ква пародия е тоя изпит. А направо ме избиваше на агресия, като спряха да идват на даскало, щото "се готвили за изпит", "оле, ужас" и си пожелаваха успех, стискаха си палци и нз си кво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си