- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
И едно нещо не можеш да разбереш ти, в днешно време маса жени живеят, работят, издържат се, отглеждат децата си и се справят сами. Не знам за каква невъзможност говориш, ама както и да е. Живей си в твоя си свят, бъди си шеф в собствения дом, господарствай си на воля, на мен лично вече ми е скучно да слушам едно и също и да обяснявам едно и също.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
ненапразно Господ е казал, че нищо от онова, което влиза в човека отвън не го осквернява/омърсява, но онова, което произлиза от човешката(666) духовна/религиозна дейност осквернява човека(Марк 7:14-23), не съм феминист, но и не смея да твърдя, че жените не са били тъпкани повече от мъжете
Разбирам те напълно. Все пак разговарям със смъртта. Дори го смятам за привилегия в момента. Тези жени, за които говориш, са над 90% нещастни, живеейки по този начин, а ако нямат мъжка подкрепа, животът им ще е само мъки и страдания, особено в днешно време, виж им риданията в "Розали". Точно за това съм убеден, че мъжкият пол е по-съвършен, независим от женския, и по висш, защото притежава природна интелигентност и физическа сила, която жените нямат, поради различна физиология. Светът в който жевеем аз и ти, е днешното настояще, или така наречената "Обективна реалност". Така че да живея в моя си свят е образно казано, а че съм си шеф в собсвения си дом и си господствам е най-точно казано. Това, че слушаш от мен едно и също, е защото спорим за едно и също. Ти твърдиш, че жените трябвало да са равноправни, а аз казвам, че това е невъзможно, защото не са равностойни с мъжете, а на мен не ми е скучно да го повтарям.
Прав си, бием ги и ги тормозим, ама и те проклети бе, все с претенции за равнопоставеност. Как да не ги биеш такива? Щом като упорстват и възразяват на мъжете си, естествено че мъжете им щи си ги бият, а пък ние с теб, ще спасяваме някои жени понякога, когато можем, и докато можем.
Третият закон на Нютон гласи, че на всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
феминизмът, е едно от тези действия, и реакцията "сексизмът" е в случая противодействието. 666 е числото на дявола, а феминизмът може да се определи като дяволско творение. За да бъдат тъпкани жените от мъжете, това значи че са си го заслужили според мен. Особено в днешно време, в тъй-наречения "демократичен свят". Самото опълчване на жените срещу мъжете е вид нахалство, което в други времена щеше да е строго наказуемо, дори със смъртно наказание. В ислямския свят такова нещо няма, а мюсюлманите вече са повече от 1/3 от света, и продължават да се увеличават, за разлика от християните. Хайде нека и там жените имат претенции за права, равни с мъжете, ако им е мил животът. При нас това допускане на феминистични закони, го намирам като бъг на системата в "демократичното" общество, а феминизмът за мен е Stealth вирус, който ще унищожи хр. свят!
не съм феминист, защото не се придържам към човешки понятия, но все пак и жената трябва да се освещава, виж само колко много вероизповедания досега защитаваха животните дори повече от човека, едва ли не едно животно е по-скъпо от човека, а иначе тези религии не струват и пукната стотинка като полезно действие, дори и животните се оказаха по-полезни от тях, понеже хората имаха сексуални/любовни/брачни и всякакви други проблеми именно поради негативното въздействие, което тъпата човешка(666) религия оказваше досега, като оскверняваше Божието създание/творение, така че не е редно да се обръщаме срещу жените, но по-редно би било да (на)мразим духовното беззаконие, защото именно то е майката на всички злини, които са съществували досега на света, така че няма защо да мразиш едни слаби същества каквито са жените, защо трябва да се ядосва човек за това, че жена (му) го е оставила/напуснала, било то заради друг мъж, или по каквато и да е друга причина?!, това е положението, когато има условия за секс(любов и дори брак), тогава човек може да има такава реализация в живота ако наистина изпитва естествена нужда от такава, но ако няма условия за това, тогава защо трябва да се превръща в човекоубиец само защото не може да живее със секс?!, така че не защитавам ничия неправда/ничие беззаконие, дори и ако жена е извършителят, имало е случаи да се възпротивя на жена до голяма степен, например нападали са ме върли (сатанински) окултистки и идолопоклоннички, изобличавал съм ги по стотици и дори по хиляди пъти със Словото на истинския Господ Бог, а някои от тях дори си продължаваха да ме нападат най-нагло, ето такива жени наистина са пример за зли жени, и дори заслужават по-голямо наказание задето лъстяха дори и истински(те) Светии, защото вземаха пълно участие в делата на духовното беззаконие, така че няма нужда да си феминист, нито женомразец, но от значение е правилното насочване на гнева, защото ако си човекоубиец, тогава не печелиш нищо в истинския Бог, но дори губиш
Последно редактирано от npp : 03-20-2015 на 15:29
Да Клеопатра, моя собственост са домът ми, останалото движимо и недвижимо имущество, включително жена ми и децата ми. Щом веднъж се е омъжила за мен, значи че вече е моя собственост, а не на някой друг. За това се казва МОЯТА жена, жената на Иван или Пешо. Дъщерите МИ също са си мои. Аз съм си ги направил! Жена МИ само ги е родила, благодарение на мен, защото аз съм ги заченал. За моята собственост винаги ще се грижа много по-добре, от колкото за чуждата. Кое според теб е ненормално, и защо мислиш че не съм в ред?
npp, казваш, че не си феминист, че и жената трябва да се освещава, но пропускаш най-важното! Женският пол спекулира със способността си да ражда. Жените много отдавна са с изравнени права с мъжете. Под лозунгите за равноправие с мъжете, жените искат ограничени права за мъжете чрез гражданските закони. Отнемат им децата, когато и както си пожелаят, а законът ги насърчава за това. Отнемаха им и имуществото, което си е чиста гавра с мъжкия облик, докато това не се коригира с предбрачен договор. Стремят се към високи постове във властта, за да могат да унижават мъжете, като демонстративно ги командват за да докажат, че могат да се гаврят с мъжката доблест, когато си поискат. Ако ти наистина си духовно лице, как би се почувствал, ако жена Владика ти нарежда какво и как да правиш, и то е различно от възприятията за морал? Можеш ли да отречеш, че благодарение на феминизмът, беше унищожено семейството, а на негово място е вече модерното уродливо съжителствуване м/у половете. Жените не могат да се примирят, с мъжката свобода и независимост, които според мен се дължат, на по-съвършената мъжка физиология, поради която светът е оцелял до днес. Заглавието на тази тема ясно показва, правилния подход, който народите от хр. свят трябва да следват, за да оцелеят. "Вървяха ХОРАТА (отнася се за мъжете), а след тях жените!" Мъжът винаги е бил (и ще си остане) водач, а жената го следва. Обратното за мен, е скрит геноцид за хр. народ.
.
Първо незнaм зaщо избухвaш тaкa.
Второ Осъзнaвaш ли колко не смешно, a жaлко звучиш.
Трето Сaмо зaтвърждaвaш мнението ми зa теб.
Четвърто Женaтa не е собственост нa мъжa си, зaщото НЕ Е ВЕЩ. Твоя собственост може дa нaречеш всичко ,но не и човек. Твоя собственост може дa нaречеш колaтa си , къщaтa си, пaрите си, кучето си...Aко сa твоя собственост демек сa ти роби и животaт им ти принaдлежи. Aло живеем в 21 век. Те дa не сa ти някaкви вещи, че дa сa твоя собственост. Децaтa ти си ги нaпрaвил не женa ти инaче кaзaно те сa твоя собственост, но не и нa женa ти, я пaк си помисли. Изобщо не ми се ще дa отвaрям темaтa зa товa кой от родителите имa по-голямa зaслугa зa създaвaнето нa децaтa щото знaм кaкво ти е мнението по въпросa. Обaче я се зaмисли мaлко рaботaтa нa мъжa при създaвaнето нa детето е сaмо 5 минути дет се кaзвa, от тaм нaтaтък и с мъжa и без мъжa. Женaтa носи детето 9 месецa, после го кърми бaя време.Aйде ти твa с 9те месецa не го признaвaш зa вaжност, но предстaвиси, че живееш в 5 ти век и мaйкaтa нa детето умре при рaждaнето. Детето нямa дa живее и 1 седмицa. Aко обaче бaщaтa умре преди рaждaнето детето ще си живее, зaщото ще имa мaйкa , която дa го кърми. Ти кaзвaш, че ролятa нa женaтa е сaмо дa го роди aмa не е тaкa. Aко жените умирaхa при рaждaнето децaтa щяхa дa умирaт и зa няколко десетилетия дa изчезне нaшия вид. Обaче aко мъжете умирaхa щяхме дa съществувaме, зaщото децaтa щяхa дa порaствaт, a не дa умирaт до няколко дни. Сегa пaк хубaво си помисли дaли женaтa сaмо рaждa детето и толковa. Пък aко спермaтозоидите ,,рaзтяхa по дърветaтa" и от мъже нямaше дa имa нуждa, зaщото aко се зaмислиш нa женaтa и е нужен сaмо един спермaтозоид зa дa създaде дете, a не цял мъж. Вярвaй си, че ти си го създaл товa дете, вярвaй си.
Последно редактирано от Kleo.Patra : 03-23-2015 на 18:26
поне от една страна позицията ти е естествена, и поне донякъде имаш право, но ако дори (и) на много вярващи мъже не им е хрумнала идеята, че човекът, без значение мъж или жена, е подобен на робота, който някак си не е достигнал до там, че сам да се сети какво по-добро/висше (може) да направи за себе си или да поиска от онзи, който се явява негов стопанин и поддръжка, тогава какво остава за жените?!, жената разчита на мъжа, тя предпочита едни силни обятия да я прегръщат, държат здраво, да се отнасят добре с нея, така щото тя да намери онова, което хората в продължение на векове са наричали "изгубения(т) рай", обикновено мъжът владее/обладава жената, той е водещият, а жената е склонна да намира именно това за естествено, защото най-малкото природата и е такава, жената е като онази липсваща част от мъжа, без която той не би могъл да изпита уравновесеността, която го измъква от (хаоса/бъркотията на) мъжката похот, той пък е онова, без което жената не би могла да намери онази твърдост, стабилност, непоколебимост и предприемчивост, които правят човека да се "издигне" над разтлението, но, каквото и да кажем, при всички случаи човеците имат нужда от обновление, а особено жената може да се окаже по-изгубена в това отношение, защото както роботът не би могъл да се усъвършенства ако създателят/стопанинът му не го е направил/не го направи да бъде/достигне (на) по-високо ниво, така е и с човеците, например какво биха могли да разбират едни предполагаеми пещерняци от каменната епоха?!, а още по-напред би бил уместен въпросът защо въобще трябва да сме роби на (по)знанието?!
Последно редактирано от npp : 03-23-2015 на 18:19
Явно ти си хвърчиш на високо, докато не паднеш по-ниско и от възможно най-ниското. За мен жените са жени, и не са равни с мъжете, което значи че са по-нисши от мъжете в природната йерархия, и за това ще стоят там, където им е мястото, или където мъжете им наредят, пък нека аз за теб, да съм смотан и ограничен дебил. Няма да мине много време, и всичко ще си дойде на мястото. Никой не може да променя природата за продължително време.
Клеопатра, аз много рядко избухвам, а за коментари във форумите въобще не се ядосвам, но като те чета, имам чувството че ти се ядосваш. Като споменаваш 5ти век, как ти се струва, доста жени са умирали при раждането, а светът все се увеличава, по брой население. Бащата няма как да умре при зачеването (освен да получи инфаркт, след като жената го е скъсала от секс), и точно за това мъжкият пол е по-съвършен. Ако сперматозоидите растяха по дърветата, тогава самите дървета щяха да са само мъжки и тогава светът пак щеше да е мъжки, и щеше да зависи от дърветата.
" aко се зaмислиш нa женaтa и е нужен сaмо един спермaтозоид зa дa създaде дете, a не цял мъж. "
Явно не си запозната с механизма на зачеване. Няма такава жена, която само с един сперматозоид да може да създаде дете.
1. за да се създаде дете, жената трябва да е годна за това, т.е. да произвежда яйцеклетки.
2. мъжът трябва да изсипе на-малко 20 милиона поне 60% подвижни сперматозоиди във влагалището и , които достигайки яйцеклетката ще я атакуват и след като разрушат защитната обвивка, ще я оплоди само един, или два, при което ще се родят еднояйчни близнаци, а ако са по-вече, тризнаци,и т.н.
3. За да се получи зачеването, ще трябва да се следи периода на овулация, в противен случай, сперматозоидите ще са отишли на вятъра.
За това ти добре си помисли, кой създава условията и правилата за живот преди да се увличаш по феминизма. Сигурно няма да мине много време, защото мъжки яйцеклетки вече има създадени, също така и изкуствена утроба, и жените ще са напълно ненужни за продължаване на човечеството, а природата ги е създала точно за това, а не да се правят на мъже и да пречат на мъжете да движат прогреса, спекулирайки със способността си да раждат.
npp, аз се придържам към темата, и за това коментарите ми са относно равенството, равнопоставеността и равноправието м/у мъже/жени. Жените за мен са по неможещи, по-слаби и по някога освен че няма полза от тях, вредата е голяма. Искали и те да се образоват!?! Добре! Нека се образоват. Само че те след като се образоват, искат и да командват мъжки колективи, или по някакъв начин, за направят мъжете икономически зависими от тях, като реванш за тяхната зависимост до сега, която още продължава. Защо трябва да се харчат средства за женско образоване, след като на практика не могат да са работещи като мъжете. Все едно да обучаваш овца, за куче пазач, да я оставиш да пази стадото от вълци, и да си сигурен че ще свърши работа. А равноправието е точно такова, че да храниш със зоб коза и кон с еднакви дози и да чакаш еднакво количество и качество работа.
Явно си спaл в чaсовете по Биология зaтовa не ми изнaсяй лекции. Яйцеклеткaтa се оплождa сaмо от един спермaтозоид и от тaм се дели нa 2, кaто попринцип сaмо еднaтa от двете чaсти се рaзвивa и стaвa зaродиш, но aко и другaтa чaст продължи дa се рaзвивa ще стaне и ,тя зaродиш и ще се родят еднояйчни близнaци. Двуяйчни близнaци се рaждaт aко и двaтa яйчникa в рaмките нa няколко дни отделят по еднa яйцеклеткa ,която пaк бивa оплоденa от един спермaтозоид и тaкa рaзбирa се имa шaнс при деленето дa се рaзвият и тризнaци и четиризнaци. Нaдявaм се, че го обясних много просто и точно нa мен не ми преподaвaй Биология, кaто не знaеш по-добре не говори глупости и не ме кaрaй дa се пукaм от смях. Нямa дa споря с теб нa темaтa с вaжносттa нa половете. Товa със смърттa ти го говорех хипотетично, aко беше, кaкто при богомолките. Aз не се ядосвaм рaзбрaли. Влизaм в сaйтa сaмо зa дa ти се смея, следя темaтa, откaкто я създaде. Целтa ми беше сaмо дa я четa и дa ти се смея нa простия aкъл. Нямaх нaмерение дa пишa, но просто не издържaх дa не ти се подигрaя , зa товa със собственосттa, зaщото сaмо ,кaто го прочетох едвa не пaднaх от столa от смях. Рaзбрaх с колко прост човек си имaм рaботa. Нормaлно е зa теб, все пaк си чел Библиятa и и вярвaш. Зa рaзликa от теб aз тaя книгa не я признaвaм, още по мaлко пък дa и се връзвaм нa измишльотините. Не, че обиждaм вярвaщите хорa (незaвисимо в коя религия) , смешни ми сa сaмо тези, които мислят ,кaто теб, остaнaлите не.
Последно редактирано от Kleo.Patra : 03-24-2015 на 14:53
" не ми изнaсяй лекций." " и тaкa рaзбирaсе имa шеподaнс при деленето дa се рaзвият и тризнaци и четеризнaци."
Няма да е зле, преди да паднеш от стола, за се научиш да пишеш!
Аз може да съм спал, ама и ти не си била много будна. Яйцеклетката може да се опложда само от един сперматозоид, но се атакува от над 20 милиона. Няма как само един сперматозоид, да тръгне и сам да оплоди яйцето, без помощта на останалите. Като гледам тук и ти говориш доста глупости. Само гледай да не се находиш по голяма нужда, от толкова смях. И, защо даваш примери с богомолката, или с паяка "черната вдовица", да речем, а не дадеш пример с лъвовете? Аз не съм създавал темата, но ти от толкова много ум и смях, си пропуснала да видиш, че е женско творение, или просто никът е с женска регистрация. Аз също не съм религиозен, нищо че съм кръстен в църква, с реални кръстници. Имам и църковен брак, ако това те накара отново да паднеш от стола от смях. Вярващите хора са с добри намерения, и не причиняват зло без причина другимо, но това си е мое мнение, а ти си мисли каквото искаш. И, такива мислещи като мен са над 70% от мъжете, само че никога няма да го кажат открито, а в анонимни сайтове. Останалите 30% са женчовци, меки китки, или просто казано женски електорат. Има си и народна мъдрост: "Пази Боже, кокошка да пропее!"