.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Unhappy А сега какво?..

Такам.. Една моя приятелка от даскало гадже със едно момче преди около година.. Още докато бяха гаджета ние си бяхме приятели.. След като скъсаха ние станахме нещо катo най-добри приятели..Докато бяхме най-добри приятели той ме гушкаше на мен ми беше толкова приятно..Той ми помогна да се събера с момчето което харесвах защото бяха приятели..Но аз скъсах със него защото вече не го харесвах просто ми падна в очите защото разбрaх някой неща за него.Но когато най-добрият ми приятел разбра не ми говореше и започна да се държи гадно подминаваше ме като непозната.. ( в едно училище сме) не ме отразява изобщо.. виждала съм го вгледан в мен но като се обърна и той се обръща.. Не си говорим вече около 3-ри месеца.. Винаги като го видя почвам да се панирам, притеснявам, плямпам глупости..Сънувала съм го няколко пъти.. И искам пак да ме гушне.. чудно ми е дали го харесвам или просто искам прекалено много пак да сме си приятели.. Искам хипер много пак да сме приятели.. Какво да правя той изoбщо не ме отразява?.. А и дори и да го харесвам няма да се получи нищо ..

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Mimi_K-on Виж мнението
    3-ри
    Седя в дълбоки размисли. Не беше ли по-логично и рационално да напишеш просто "Три" вместо това ? Знам ли,може пък клавиша "т" да ти е отказал.

По темата : Говорете.Детски работи.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от Mimi_K-on Виж мнението
    А и дори и да го харесвам няма да се получи нищо ..
    Ти съвет ли искаш или просто целта беше да споделиш историята си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си