- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо на жените не им допада идеята "отворена връзка"?
"Отворена връзка", тва ми звучи като трябва ми жена за безплатен секс на повикване, когато имам нужда, която да няма претенции, че едновременно ще спа и с други (т.е. един вид ку*ва, но малко по-елегантно казано).
Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 00:49
А не ти ли звучи като трябва ми мъж на повикване за безплатен секс, когато имам нужда и който няма претенции! Не се сдухвайте ползата е взаимна и за двамата както единия се обажда на другия при нужда така е и обратното и, ако са свободни и разположени няма не искам изпълняват си договорката!
П.П. И все пак си мисля, че има разлика между приятели с изгода и отворена връзка! При отворената връзка мисля, че има чувства докато при секс приятелството не, там примерно има само желание, страст, възбуда такива неща, ако хората освен всичко са и приятели от доста време би присъствало и уважение!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 03-24-2015 на 03:11
да, думичката "отворена" звучи малко по-лицемерно и малко по-оправдателно (за да се престрашиш да го направиш) от думичката "неангажираща", която пък е по-откровена в случая, но звучи по-разобличаващо за намеренията ти.
Просто "отворена" звучи малко по-извинително за пред себе си, просто игра на думи, но в съществото си едни и същи, ако махнем лицемерието на думите.
Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 11:03
Ми по-добре си бъдете приятели и с времето като видите, че си пасвате си имайте връзка (т.е. приятели и връзка да са две отделни неща), а отворена връзка какво е, връзка, ама не съвсем, това ме кара да съществувам в тая връзка в някакво раздвоено състояние.
или сме приятели или си пасваме и ставаме връзка, какви са тия апатични отворени връзки не знам
Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 13:51