Какво искаш да кажеш? Че има протести само когато управлението е женско?
СЛУЧАЙНОСТ...? Не мисля.
Така е, но мъжкото управление е по-рационално. Мъжете не се ръководят от емоции при управлението, и за това мъжкото управление е по авторитетно. Лично аз ще се срамувам, ако министър-председателя или президента ми, са жени.
Така е, но мъжкото управление е по-рационално. Мъжете не се ръководят от емоции при управлението, и за това мъжкото управление е по авторитетно. Лично аз ще се срамувам, ако министър-председателя или президента ми, са жени.
Не е Антракс, и умирам от яд и от срам! Обаче съм безсилен, и нищо не мога да направя, както и ти. Слави Трифонов прави нещо, но почти няма полза от това.
И защо ще се срамуваш?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Защото е обидно, и го смятам за извращение, при наличие на мъже, жена да бъде президент! Нали знаеш поговорката: "Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак!"