Аз се запознах с приятелката ми в сайт за запознанства-аз понеже съм срамежлив и нямах снимка и просто исках да си пиша с някой писах и здрасти как си ко прайш, нормални неща и тя не ми обръщаше много внимание само с "аха" и аз започнах да и разказвам от къде съм ко уча и тнт без да я познавам после ми даде скайпа и така нататък, като вече започнахме връзка тя ми каза, че много се е учудила като някой и е писал нормални неща, аз съм бил първият, който не и писал за секс и не и пращал голи снимки например, естествено тя беше малка тогава и наивна и отговаряше на всички и много и беше интересно да си пише глупости с другите, от 2012год сме заедно и трябваше няколко месеца за да осъзнае, че всички искат да я използват и вече спря с тия неща/но отначало постоянно ми говореше за секс и бях потресен/ , не влиза в такива сайтове, но се чудя защо във тези сайтове всички са толкова перверзни и само глупости пишат-толкова ли не могат да си пишат нормални неща, кво работят, кво учат, ако имат някви общи интереси или просто ей такива неща или просто аз съм с някво забило мислене и си мисля, че всички тряя да са като мен, а всъщност всеки го интересува само тъпия секс-толкова ли е важно това днешно време?-явно да и ме е яд на себе си, че покрай приятелката ми и аз почнах да ставам перверзен, а не искам-просто ми се иска да се бях родил във време, когато е нямало интернет и компютри-просто не знам какво ще стане и с децата ми в бъдеще-направо не ми се мисли в какъв извратен свят ще живее.