- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Ма много интересен начин на мислене, това което искам да коментирам не е свързано с темата, но все пак... Ще си плащаш 1,5 за паркинга и още как! Хората, които са охрана заплата трябва да вземат, колата ти следва да е паркирана на определеното за това място, а не като всички тъпаци, които спират по тротоарите и после се чудим защо няма един здрав тротоар в града и си чупим краката! Ако нямаш кинти за паркинг - отиди пеш, никой не те задължава да си със собствен превоз,нали?От тези пари би следвало да се отделят за поддържане на паркинга - охрана, осветление, настилка и т.н. и т.н.
Както и да е, издразних се на това тарикатското - ще си купя 5 кебапчета да се насвиня, пък колата ще паркирам, дето ми е кеф, щото аз пари за кола имам, но не и за разходите свързан с нея..... Пффффф
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Хайдееее.... пак аз излязох виновен. Нищо че на всякъде си плащам, а смятам че не е редно. Тези тъпаци, дето казваш, че спирали по тротоарите не са виновни. Виновни са други, които не са им осигурили места за спиране. А ако осигурят такива, вземат пари на хората, дето са си платили и въздуха дето дишат, и то многократно с такси, данъци, и глоби. Как ти се струва, да дойда пеш , като живея на повече от 80 км. от Русе? Умишлено да няма къде да спра, и ако го направя в някоя уличка, веднага излиза някой, упълномощен за улицата, дето никъде не пише, че паркирането се заплаща, и ти къса бележка за 2лв. А, където може да се спира, има знак забранено спирането, с цел глоба и тормоз на обикновените хора. Също като с ограничението на скоростта по пътища, където пътят е равен хубав и безопасен, но има знак примерно за движение със скорост 40км. в час, или умишлено не премахнат знак, "пътят в ремонт", като ремонтът е свършил преди година, но тези от кат, не го признават и решават да тормозят хората. Вредата от такива като тях е 10 пъти по-голяма, от колкото ползата. Типични хлебояди, паразити живеещи на гърба на другите. Доказано е, че без пътна полиция, катастрофите са много по-малко и няма нарушения по пътя. Тези дето карат с превишена скорост, и без друго не ги глобяват, защото са хора от тяхната черга, свикнали да нарушават правилата, които сами са създали.