.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Не знам защо защитаваш женската кауза, след като си мъж? Или не си??! Ти ако отидеш на кино, и ти предложат срещу 9,50 лв. да гледаш филм за Пепеляшка около два часа, ще останеш ли да го изгледаш? Не знам дали съм преуспял? Не съм казвал, че съм богат, на фона на богаташите днес, но не съм и беден, и мога да си позволя някои неща, които 60% от останалите не могат. Само че, представи си колко печелят тези от паркингите, разни зелени, сини, или червени зони, след като само за една бариера да спуснат и вдигнат, вземат по 1,50 лв. на час. Това са лесни и незаслужини с нищо пари, а хората изнемогват. Аз може и да си платя паркинга, но видях много други, които се чудеха къде да паркират, защото вместо да дадат 1,50 за нищо, по добре да си купят ннещо за ядене, или 5 кебапчета например, и пак ще им останат 10 ст. които вече не са жълти, а минават за бели, ако са цели. А, за 8-ми март грешиш! Пръснах повече от три бона, ако включим и транспортните ми разходи, и изключим деногуба, което си е още една загуба.
    Ма много интересен начин на мислене, това което искам да коментирам не е свързано с темата, но все пак... Ще си плащаш 1,5 за паркинга и още как! Хората, които са охрана заплата трябва да вземат, колата ти следва да е паркирана на определеното за това място, а не като всички тъпаци, които спират по тротоарите и после се чудим защо няма един здрав тротоар в града и си чупим краката! Ако нямаш кинти за паркинг - отиди пеш, никой не те задължава да си със собствен превоз,нали? От тези пари би следвало да се отделят за поддържане на паркинга - охрана, осветление, настилка и т.н. и т.н.
    Както и да е, издразних се на това тарикатското - ще си купя 5 кебапчета да се насвиня, пък колата ще паркирам, дето ми е кеф, щото аз пари за кола имам, но не и за разходите свързан с нея..... Пффффф
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Ма много интересен начин на мислене, това което искам да коментирам не е свързано с темата, но все пак... Ще си плащаш 1,5 за паркинга и още как! Хората, които са охрана заплата трябва да вземат, колата ти следва да е паркирана на определеното за това място, а не като всички тъпаци, които спират по тротоарите и после се чудим защо няма един здрав тротоар в града и си чупим краката! Ако нямаш кинти за паркинг - отиди пеш, никой не те задължава да си със собствен превоз,нали? От тези пари би следвало да се отделят за поддържане на паркинга - охрана, осветление, настилка и т.н. и т.н.
    Както и да е, издразних се на това тарикатското - ще си купя 5 кебапчета да се насвиня, пък колата ще паркирам, дето ми е кеф, щото аз пари за кола имам, но не и за разходите свързан с нея..... Пффффф
    Хайдееее.... пак аз излязох виновен. Нищо че на всякъде си плащам, а смятам че не е редно. Тези тъпаци, дето казваш, че спирали по тротоарите не са виновни. Виновни са други, които не са им осигурили места за спиране. А ако осигурят такива, вземат пари на хората, дето са си платили и въздуха дето дишат, и то многократно с такси, данъци, и глоби. Как ти се струва, да дойда пеш , като живея на повече от 80 км. от Русе? Умишлено да няма къде да спра, и ако го направя в някоя уличка, веднага излиза някой, упълномощен за улицата, дето никъде не пише, че паркирането се заплаща, и ти къса бележка за 2лв. А, където може да се спира, има знак забранено спирането, с цел глоба и тормоз на обикновените хора. Също като с ограничението на скоростта по пътища, където пътят е равен хубав и безопасен, но има знак примерно за движение със скорост 40км. в час, или умишлено не премахнат знак, "пътят в ремонт", като ремонтът е свършил преди година, но тези от кат, не го признават и решават да тормозят хората. Вредата от такива като тях е 10 пъти по-голяма, от колкото ползата. Типични хлебояди, паразити живеещи на гърба на другите. Доказано е, че без пътна полиция, катастрофите са много по-малко и няма нарушения по пътя. Тези дето карат с превишена скорост, и без друго не ги глобяват, защото са хора от тяхната черга, свикнали да нарушават правилата, които сами са създали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си