.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Е, хубава работа!?! Естествено че няма да и казвам за изневерите, защото изневяра зад граница, не се смятала за изневяра. Поне така ме увериха в друг форум, че много ми тежеше на съвестта. А ти като си толкоз загрижена, я ми кажи? Смята ли се за изневяра, вечер прекарана с компаньонка, в друга държава, след като мъж не е правил секс с жена си цели 3 месеца, а?
    Ех, ама значи, толкова ли не можеш да си удариш една злобарка!? Голяма драма 3 месеца без секс.... Да се чудиш на идиотите дето издържат повече, само защото уважават жените си, а не ги смятат за тяхна собственост...
    А дали за 3 месеца и твойта не е намерила някой да й опъне една патка?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Ех, ама значи, толкова ли не можеш да си удариш една злобарка!? Голяма драма 3 месеца без секс.... Да се чудиш на идиотите дето издържат повече, само защото уважават жените си, а не ги смятат за тяхна собственост...
    А дали за 3 месеца и твойта не е намерила някой да й опъне една патка?
    Ти не познаваш жена ми! Аз съм и първия и съм сигурен, че съм единствения. А това!!!:- "А дали за 3 месеца и твойта не е намерила някой да й опъне една патка?" .... извинявай ама звучи много грозно, от устата (клавиатурата) на жена!!!

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Ти не познаваш жена ми! Аз съм и първия и съм сигурен, че съм единствения. А това!!!:- "А дали за 3 месеца и твойта не е намерила някой да й опъне една патка?" .... извинявай ама звучи много грозно, от устата (клавиатурата) на жена!!!
    Тя сигурно също е така убедена, че ти си ѝ верен, както и ти... Кофтито е, че понякога просто няма как да знаеш
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Тя сигурно също е така убедена, че ти си ѝ верен, както и ти... Кофтито е, че понякога просто няма как да знаеш
    Аз съм си убеден, че не съм изневерявал по свое желание, и за това не го смятам за изневяра, ама като си спомня сега, пак започва да ме гризе съвестта! Ако можех да върна времето назад, нямаше да допусна много грешки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си