.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Еее, добре, добре, няма смисъл от правила, то всички сме толкова възпитани, че единствената причина да нарушаваме правилата е да правим на пук на властите, не защото масата хора хич не им пука... Както и да е , темата не е тази
    Колкото до жената с власт, дето те била изнасилила - я прегледай статистиката колко повече са мъжете, които се възползват от това
    Заеби, оттеглям се, оставам само да чета и да цъкам с език.....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Еее, добре, добре, няма смисъл от правила, то всички сме толкова възпитани, че единствената причина да нарушаваме правилата е да правим на пук на властите, не защото масата хора хич не им пука... Както и да е , темата не е тази
    Колкото до жената с власт, дето те била изнасилила - я прегледай статистиката колко повече са мъжете, които се възползват от това
    Заеби, оттеглям се, оставам само да чета и да цъкам с език.....
    Ти не разбираш! Тя ми помогна да спечеля много пари за кратко време, и от лакомия попаднах в капан. Отпразнувахме го на кафе с райбер, но имаше и уиски, а аз не съм добър и не издържам на пиене. При мъжете по някога настъпва момент, в който не могат да се контролират, при създала се интимна обстановка, а тая прилича 1към 1 с Ким Бейсинджър. След като всичко уж приключи, изведнъж се оказа, че нищо не е приключило. Бях принуден да играя по свирката и, иначе ще ме издаде, и край с мен. Кажи сега, как е трябвало да постъпя, а не съм го направил?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си