- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- консумирам
Няма секс, ще седиш на сухо.![]()
знаем вече си казвал
кажи нещо оригинално
ако можеш да измислиш![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
еми то и за мен пише че съм скейборд ама не ти приличам на такъв нали
и други хора са ми го казвали
окей окей връщам го
ама не мога да го намеря
ау ивке днес четох едни неща за спортисти включително скиори и се сетих за теб![]()
сегашния ми аватар е от тука https://www.youtube.com/watch?v=nksu7nmCP3M![]()
четох в една книга че хората си обясняват нещата с причино следствени връзки което е проблем когато няма такава
в главата пишеше за правилото че за успех = талант + късмет в повечето случаи както и провал
затова най-печелившия човек е бил най-късметливия и ако повторят играта обикновено не е пак на първо място
и автора психолог пише как гледал мач с скиори и как коментатора очаквал че
"норвегия е имала страхотен първи скок; той ще бъде напрегнат с надеждата да си защити позицията и сигурно ще се справи по зле"
как коментатора вече знае какво ще стане но си измисля причино следствени неща за да го обясни![]()
най-вероятно става въпрос за ски скокове /може и комбинция/, щафета. там наистина късметът е решаващ съпътстван от фактори като вятър, сняг, екипировка, уцелване на вакса и тн. но пък, който си го може... щото имаме едно дърво зографски, който не става за нищо, както и има имена като аман, шлиренцауер, краняц, за които е излишно да говоря...
важи за почти всичко
най добрите студенти на първи изпит не са толкова добри на втори изпит по същия предмет и подобен материал
спортовете
летците с самолет
сигурно и в дотатаче като гледам все различни са на първо място а едни и същи участват
важи и с най-лошите ;] провала и той е въпрос на късмет донякъде
даже в книгата се споменаваше и за коментатор който казва че този на последно място вече няма какво да губи и сигурно ще се представи по добре в следващия кръг........ ех тия човешки мозъци![]()
ски бягането е възможно най-функционалният спорт. там затова има затвърдили се имена особено при жените. единствените фактори, които могат да подпомогнат спортиста са ваксата и метеорологичната обстановка и то при интервалните стартове ( :
Очакваш да ти кажем браво че консумираш гениталии ли? :Д
или в секс или откъдето си не те знам