.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Пеперуди в стомаха - Какво става с мен...

Харесвам едно момиче толкова много,че когато си мисля за нея, нещо вътре в мен става нз как да го опиша...

Много бих желал да се запозная с нея и да си поговорим, да я опозная, но съм доста срамежлив и 100 % като отида до нея и кажа здрасти(или нещо от сорта - просто да комуникирам по някакъв начин с нея) ще замръзна като "мамут през ледената епоха" и няма да мога да кажа нищо.

Единственото което съм си отговорил с нея е, видях я един път,че нещо се мъчи да нагласи един уред(в зала) и отидох и я попитах:
    -Да ти помогна?
    (нищо не каза)
    -Оправих го и попитах така добре ли е?
    /Каза само Мерси и се усмихна/

Друго така и не можах да и кажа... Просто изтръпвам като я видя.
    Не знам да ли си има приятел :/

Мега фен Аватара на pandabear
    пробвай със "здрасти, Гери! харесвам смарагдовите ти очи"
    ако не се засмее и не тръгне разговора, значи е загубенячка.
    :}}}

Супер фен Аватара на paradosou
    частта с мамутите от ледената епоха беше добрa xD
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    пробвай със "здрасти, Гери! харесвам смарагдовите ти очи"
    ако не се засмее и не тръгне разговора, значи е загубенячка.
    :}}}
    ...И рубинените устни, и кехлибарения цвят на косата ти. Като характер пък сигурно си диамант, така че ае към гражданското направо
    А сериозно - може примерно да я бъзикнеш според ситуацията, в която се намирате (не както аз го направих по-горе, хаха; иначе схващам идеята на пандата... предполагам). Или ако да кажем сте в училище (струва ми се, че сте ученици, ноо да, само ми се струва) да й поискаш мнението по random тема под предлог, че имаш да правиш проект. Желателно е да не е много суха. Иначе да - греда е да стартираш запознанство с някакви нагласени думи, ама пък в края на краищата по-важно е продължението, а ако успееш да предизвикаш интерес и въобще се стигне до продължение винаги можеш да излезеш от сковаността xD.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Щом си толкова срамежлив значи нямаш шанс. Да кажем че ще иска да се запознаете? Ти няма какво да и кажеш защото "ще замръзнеш като мамут". И така на нея ще и омръзне и ще те отреже... казвам ти го от опит.

Пробвай с цитат от "Дами канят" -
    "Ти знаеш ли че имаш страшни очи?"

Супер фен Аватара на skate
    Или пък просто й кажи "Здравей,много ме кефиш ае да се запознаем" или нещо такова мани ги тия красиви очи,цитати и тн :Д

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Или пък просто й кажи "Здравей,много ме кефиш ае да се запознаем" или нещо такова мани ги тия красиви очи,цитати и тн :Д
    И така става. ;Д Моето мнение беше на шега.
    Зависи как ще го приеме автора де.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    частта с мамутите от ледената епоха беше добрa xD

...И рубинените устни, и кехлибарения цвят на косата ти. Като характер пък сигурно си диамант, така че ае към гражданското направо
    А сериозно - може примерно да я бъзикнеш според ситуацията, в която се намирате (не както аз го направих по-горе, хаха; иначе схващам идеята на пандата... предполагам). Или ако да кажем сте в училище (струва ми се, че сте ученици, ноо да, само ми се струва) да й поискаш мнението по random тема под предлог, че имаш да правиш проект. Желателно е да не е много суха. Иначе да - греда е да стартираш запознанство с някакви нагласени думи, ама пък в края на краищата по-важно е продължението, а ако успееш да предизвикаш интерес и въобще се стигне до продължение винаги можеш да излезеш от сковаността xD.

Тя е ученичка,но аз не.. ;д

Цитирай Първоначално написано от ЖМУВА Виж мнението
    Всъщност за първи път като я видях точно това ми хареса първо в нея очите и, погледа и.

Мега фен Аватара на tori
    Първи симптоми на диария.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Иначе да - греда е да стартираш запознанство с някакви нагласени думи
    зависи кой ги казва

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от ЖМУВА Виж мнението
    ти знаеш ли че имаш страшни очи
    не
    сериозно
    плашат ме

Супер фен Аватара на Юлиян
    Пробвай в facebook или аска. Аз също съм доста срамежлив с някои момичета но благодарение на тези сайтове се сприятелих с доста момичета с които на живо и "здравей" не бих си казал. пробвай анонимно и когато станете по близки можеш да кажеш всичко надявам се да сам ти помогнал

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Пробвай в facebook или аска. Аз също съм доста срамежлив с някои момичета но благодарение на тези сайтове се сприятелих с доста момичета с които на живо и "здравей" не бих си казал. пробвай анонимно и когато станете по близки можеш да кажеш всичко надявам се да сам ти помогнал
    Да направо да започне да играе lady popular и там да станат гаджета кво ще кажеш т.де ще водят една "платонична любов " .
    Абе хора това с пеперудите до сега не го бях чувал от момче .

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
    Да направо да започне да играе lady popular и там да станат гаджета кво ще кажеш т.де ще водят една "платонична любов " .
    Абе хора това с пеперудите до сега не го бях чувал от момче .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си