Понякога се чудя дали правилно съм блокирал ауриса, след това влизам в сайта без да съм си в профила и прочитам няква умна мисъл от него, не е виновен той, 21 век сме, дори на маймуните им е позволено да ползват интернет.
Това били най-добрите доставчици, нета за България го дават три пъти по-бърз от чужбина, аз на село с радиоантена май ще хващам по-бърз.
Иначе за моя май ще трябва да се обадя на доставчика и да му кажа, че не е нормално да получавам това, за което съм си платил, защото едно IP със сто мегабита би трябвало според стандартите на някъв олигофрен като ауриса да се равнява на три IP-та със сто мегабита от Мегалан, защото само някой кръстен МегаУМ би изръсил нещо подобно.
http://www.prikachi.com/images/767/8025767H.jpg
Така се прави почти терабайт ъплоуд в чужбина за ден, а ауриса е наясно къде е това и как българите там се броят на пръстите на едната ми ръка. Снимката е почти венага след като съм го свалил/с 12 мегабайта/ и скоростта за качване тепърва се качва, за да стигне пак 12 мегабайта.
На мен лично не ми пука за скоростта, стига да е това, за което съм платил. Но пък аз съм си аз, живея в реалността, сутрин не закусвам с пишка и не играя по цял ден игри като някои сладури тук.