- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пълнее ли се от ДУФАСТОН ?
Здравейте,предписаха ми дуфастон ,защото 3 месеца не ми дойде месечния цикъл.Интересувам се ако има някой ,който да е пил дуфастон,има ли странични ефекти-напълняване,окосмяване и т.н. ? Аз трябва да го пия 10 дни 2пъти по 1 таблетка на ден .
Аз също го пиех 10 дни, ама не помня точно как беше. На ден по 2 хапчета пиех в един и същ час, не че не закъснявах де...![]()
Ама не съм имала странични ефекти.
Не се пълнее от което и да било хапче, а от нос, наврян в хладилника 24/7![]()
Предполагам може като страничен ефект да задържаш повече вода и да се чувстваш подута, ама бързо ще мине
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^Напротив, от някои хапчета, предписани за хормонален дисбаланс, се пълнее, да. И причината не е, че предизвикват апетит.. Питай в бг мамма, там са го пили мн жени и ще ти отговорят по- точно и адекватно.
^ винаги със спорт може да се избие, ще се напънеш малко повече или ще хапнеш малко по-малко.
в концлагерите определено хранителният режим е бил със сериозен калориен дефицит :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Противозачатъчните най-често увеличават апетита и това е причината "да се пълнее". Не мисля, че може да се отговори едностранчиво на тоя въпрос. Всеки медикамент влияе различно на различните организми. При теб може да не повлияе на апетита, а при друго момиче да повлияе... Няма как да знаем това. Щом са ти го изписали, пий го, просто не се тъпчи с храна и няма да напълнееш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ама 10 дни прогестеронов препарат ... чак да напълнее .. да каже каплазанката.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За такъв кратък период , няма как да се отрази до толкова, че да напълнееш
Пила съм Дуфастон и го казвам по мои наблюдения.
А имаше ли ефект от приема му?![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами аз също го пих 10 дни и качих малко . Имах и болки в корема , но всичко си е до организъм .
Колко дни след приема му ви дойде?Защото вече 10 ден и не ми идва.
не разбирам нищо от дуфастон, ама се надявам мненията на папугай да са ебавка, храната изобщо не им е била достатъчна...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На мен не ми помогна , но моите проблеми са доста сериозни .
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!