- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не издържам!
Здравейте, на 14 години съм и живея с майка ми, баща ми,брат ми и жената на брат ми и детето му.И така проблема ми е че майка ми не понася жената на брат ми защото е много глупава, и я мързи да си гледа детето.. И имаше 1 случка брат ми се караше с жена му и майка ми нещо се намеси и баща ми беше пил и се скара с майка ми, защото само разстройвала жената на брат ми.. И от тогава всеки месец стават някакви скандали.. майка ми се нерви, даже и за развод говори, писнало и е да си къса нервите.. И като ми говори тези неща и на мен ми става някакво тъпо, и вече си ги представям как се развеждат и ще трябва да живея само с единия.. Какво да правя? Като се опитам да говоря с тях те ми казват да си гледам моите работи...Съжалявам ако не му е тук мястото на този пост![]()
До някъде те разбирам. Преди 2-3 години живеех с баща ми, майка ми и сестра ми, но нашите започнаха доста често да се карат и за все по-големи неща. Тогава ми беше адски гадно, защото не си представях, че мога да живея само с единия от тях, но сега честно казано свикнах. (след това се разведоха) Все пак ходя и по няколко пъти в месеца при майка ми. Иначе проблемите ги има във всяко семейство, колкото и да не изглежда така. Мога да кажа, че това много ми влияеше на нервите и тогава започнах да пуша и сега съжалявам за това. Просто когато се карат понякога гледай да избягваш конфликтите. Пусни си малко музика или излез с приятели.. и каквото става - да става![]()
Аз също преди да се изнеса да живея самостоятелно бях с майка, баща, брат, леля, баба... като основния проблем беше брат ми и тормоза, който се мъчи да налага. Трябваше да се махна оттам за да не го утрепя в някав момент.
Аз съм на 14 няма как да се изнеса..Ако можех вече щях да съм се изнесъл..Не знам постоянно като са вкъщи съм под напрежение да не се скарат пак..
В такава ситуация няма какво да направиш. Ако решат да се разделят ще го направят въпреки всичко. Най-добре излизай с приятели, занимавай се с нещо и не взимай страна в техните спорове. След още някоя година ще можеш да живееш сам и няма да се налага да ги търпиш.
Съгласна съм.
Моите родители и те се карат. Не знам дали е редно, но баща ми не го понасям. Бих ти казала, както и всички други, че най-добре ще е да не се месиш. Просто се прави на ударен, не взимай страна. Излизай, слушай музика, захвани се с някакво хоби. Просто нещо, което да те разсейва от нажежената обстановка у вас.![]()