@Последните двама - вие сериозно ли? Били ли сте на 12 или напрао сте скипнали възрастта от 7 години до 18?! Сериозно на 12 успявахте ли да държите в съзнанието си единствено и само учебници и чат пат ритането на топка пред блока? Защото при мен на 12 също ги имаше пърхащите пеперудки в корема. И го смятам за нормално. Това, че някой още е малък за нещо сериозно, не означава че няма право да е част от живота му - все някога трябва да започнат нещата - влюбване, залюбване, раздели.
Мен на 13 ме оставяха да се целувам с гаджето до 10-11 вечерта и после решавах задачи по математика до 2, щото им беше ясно, че по-друг начин няма да ме кротнат :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мен на 13 ме оставяха да се целувам с гаджето до 10-11 вечерта и после решавах задачи по математика до 2, щото им беше ясно, че по-друг начин няма да ме кротнат :д
Добро дете.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Преди 40-50 години ли е било това ? Сегашните деца на 12-13 мислят за съвсем друго от едни прости целувки ....