Попринцип двете сме в един клас. Вече 2-3 години става се водим заедно.. Всичко си споделяме всеки ден излизаме заедно.. Но тя тази година много се промени, стана една такава критична и негативен човек. Винаги когато й споделя нещо гледа откъм лошата страна. Имам връзка от разстояние и с него имаме планове лятото да се видим и тя ''до тогава могат да се променят много неща'' колкото и да е вярно но все пак е гадно. Веднъж когато излязохме с една компания и правихме щуротии влизахме в изоставени къщи и училище и аз снимах всичко и после по фейсбука й пращам снимки и клипове и ми вика, че съм баси забилото същество и ако не снимам няма да съм аз.. Какво да кажа не знам.. Беше ми казала ''то ти си смешна не аз''. Винаги когато си вземам да ям нещо ме обижда, че ще стана дебела, а после иска да й давам малко храна. Винаги й помагам а после ме напада. Като съм се снимала на еди коя си снимка кифленско ама до такава степен започва да ме храни, че просто не е истина. Та кажете ми според вас истинска приятелка ли е и какво да правя.. ..