.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Anonymus13
    Guest

Question Един въпрос ( САМО ЗА МОМЧЕТА )

Здравейте ,някой да ми даде съвет как да ми порасне пениса защото е малък ,а в училище си говорят за това и аз се правя че си играя на телефона и кажи-речи се срамувам .Благодаря !

Повече от фен Аватара на Тодор
    Ако имаше хапче или начин това да стане...изобретателят му щеше да е най-богатият човек на света!!! Ама то няма Има някакви упражнения или уредчета за това,ама те не вършат никаква друга работа освен да спомогнат за развиването на китайската индустрия .Един съвет...хубав секс не се прави с ... ,а с акъл !!!

първо се осъзнайте на колко години сте
    всички ученици са се забързали , без да разбират, че са още деца

Супер фен Аватара на Pug_306
    Изчакай няколко годинки и сам ще ти порасне !

Цитирай Първоначално написано от Тодор Виж мнението
    Ако имаше хапче или начин това да стане...изобретателят му щеше да е най-богатият човек на света!!! Ама то няма Има някакви упражнения или уредчета за това,ама те не вършат никаква друга работа освен да спомогнат за развиването на китайската индустрия .Един съвет...хубав секс не се прави с ... ,а с акъл !!!
    + Към автора . В училище си за какъв пенис ми говориш ?

Какво го упреквате момчето.. То е ясно, че не трябва да се притеснява за това, но то е неизбежно ако наистина му е малък. Кой клас си, ще споделиш ли? Щото не вярвам да си например 11 - 12 клас, че да се притесняваш и си мисля така, просто защото ние това си го обсъждахме като бяхме 7 клас г/д.. А 7дми клас и да ти е малък и да ти е голям.. кел файда!

Кажи им, че ти е голям, не вярвам да искат да им го показваш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NissaN
    На колко си и колко толкова да ти е малък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си