- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как си позволи да скъса с мене
засрами се от грозотата си отиди за пластична операция
Хаххаха ебаси тъпите лафчета, ако си мислиш, че с тях си интересен, жестоко се лъжешМеко казано показваш отрицателния си умствен капацитет ( не ме мъчи да разбереш изречението, със сигурност няма да ти се получи - ако не го разбереш по този начин, ще ти го напиша на разбираен за твоето интелектуално ниво език )
направо си толкова тъп че нямам думи
Хахахах разбрахме кой е тъпия в случая. Освен тези глупости, нещо по оригинално и умно знаеш ли ? Май неНе се притенявай, и приятелката ти скоро ще разбере това
Ти 5 думи в изречение не може да ми разбереш и говориш за сране, ко има да си говорим. Поне баща ти да те беше избърсал в пердето, докато е било времето ( знам, че и това няма да го разбереш
![]()
)
Чичко ходи си намери някое маце
Мале ако ми беше дете нямаше да те кръстя
Pug_306 Много мразя парцали като теб да ми се правят на хавлиена кърпа
бумър според тебе той с мозъка у ред ли е ?
Има много голяма вероятност Pug_306 да няма мозък :Д
Хахаххаха айде бършете си сополките и си играйте с малките пишленца , не се занимавайте с неща, които не разбирате.
Абе Pug_306 а спри да се занимаваш с деца престани да се занимаваш тука със някакви 16 годишни лапета
bomar00 ако това найстина е даджето ти едвали ще се задържи за повече от 2 седмици достатъчно за да те опознае и да збяга далеч от теб. Pug_306 найстина не се занимавай с тях под достойнството ти са и двамата.
Димитре ти си истински перко като като часовник стрелка
Аааа бумъре в афганистан съм виждал какво ли не разпитвали сме терористи ама чак такъв като тебе никога не сме срещали
Убивам си времето на работа и тези двамата са ми перфектниКарат тука 30 човека да се смеят
![]()
Димитре я не ми се дърви че ако ми се дървиш само на трески ще станеш
Що за скучен живот трябва да водиш, за да си пишеш сам от няколко различни профила?
Ол абе пуги муги еби си майката няма да се занимавам с някакъв бавно развиващ се трол
Ела ми я направи, чакам теНезнам обаче после дали ще има болница в България дето ще ти помогне. Тъкмо ще ти покажа как се прави секс набързо, че до 30 трябвало да се пробва всичко
![]()
Мен ми се струва, че и двамата са профил на един човек!![]()