- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Леле, аз лично бих ѝ избила всеки наличен зъб в устата с чук...
ОН: Даде ми да му карам колата. И макар да бях ужасен шофьор, на следващия ден пак се опита да ме убеди да опитам. Мисля да се женя за него!
Първият ми и за сега единствен приятел се държеше супер сладко. Понеже преди не си беше имал приятелка го беше много срам и се притесняваше. И аз покрай него някак се отпуснах защото ми беше сладичко, че се притеснява да не обърка нещо. И ме заведе на едно място откъдето се вуждаше целия град, вечерта. Беше невероятно красиво. И много се беше притеснил как да ми каже, че иска да сме заедно. Беше забавно защото ми каза " И сега какво, ние вече гаджета илии?" И ме гледа едно такова плахо и аз му казах "Ми не знам, може" с усмивка и той ме гледа, гледа и стана (бяхме седнали на едни камъни) и ме прегърна и ме целуна по бузата защото се беше притеснил много за първа целувка. Беше ми тооолкова сладичък. :3
:O нали ще си имате деца и нали ще може да ви ги гледам
Ще имаме 10, 12 или 14/трябва да са четни/ момчета, така че внимавай какво си пожелаваш!
Ти не разбра ли, че жените сте по-нисшия пол и никой не ви пита?
Ако искам, ще ти ги направя едновременно 12-те!
Айде , айде и без това няма какво да правя. Първата ми приятелка като бях на 17 ми казваше всеки ден колко много ме обича . Беше взаимно . Постоянно излизахме заедно , ходихме на кино , ходихме из варненските паркове . в продължение на 2 години бях със нея . Докато не разбрах , че не изпитва нищо към мен . Каза ми , че ме е обичала , но за кратко . А аз като глупак я следвах и никъде не ходих без нея . На море , театър футболни мачове , а тя дори не каза "Прости ми , че те лъгах толкова дълго време" . Заради нея се промених коренно и вече не търся любов , само давам и то на определени хора .
![]()
Аха, доообре. Тъй да е!
ОН: Спечели ми плюшена мишка! <3 След като го помолих най-учтиво, де. Но ми спечели мишка!
ами реших да се похваля с това, че вчера ми подариха една книга, която я търсих близо половин година. милото е, че е ходил чак до Троян, за да ми я вземе. а още по-милото е, че го е планирал това, още когато се разделихме на гарата преди месец (тъй като запомнил какво съм му споделила за въпросната книга), без да знае дали отново ще се видим въобще![]()
![]()
![]()
^ oo, и на тори, и на панда, са много милнички.
много ме обича. твърде много. а аз съм едно малко чудовище.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ще ги подредя като влакче с белезници, за да не ми бягат и ще се оправя някак.. ;/
Не съм я чела, съжалявам, но надали ще стане каквото и да е кофти.