.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    monteromm
    Guest

Той ме лъже

Искам да ви разкажа за един голям абсурд, който ми се случва, и да потърся съвет.
    С момчето ми сме заедно от 2 години. Последната година постоянно се караме, най-вече заради безпочвена ревност от негова страна. Имам чувството и че съм започнала да му омръзвам. Като се видим например за 2 часа някъде(не живеем заедно), той още на първия започва да ми мрънка, че ставало късно, че съм изморена и да си ходя, уж така е по-добре за мен. Преди винаги ми се молеше да остана още няколко минути. Все по-рядко ме прегръща или целува, а дори и да го прави е някак вяло и след като ме е държал секунди само в прегръдката си го усещам как ме бута настрани. За секс дума не може да става, от седмици наред не сме правили. На мен близостта много ми липсва и когато се опитах да поговоря с него за това ми се разкрещя, че съм нимфоманка, че не го уважавам и 100% имам друг, щом задавам такива въпроси :O Бях в потрес...както и да е. Преглътнах го.
    На другата вечер седим у нас и той си е във фейса. Излезе за малко от стаята и в същия момент някой му пише.. Дори не съм си правила труда да чета хронологии, веднага ми стана ясно. Писал на някаква, канил я да излизат, тя го отрязала. И тя сега му пишеше на него. И беше писал на поне още 5 такива. викаше им коте.. най-много ме заболя, че и на мен казва така. Върна се, аз поисках обяснение..."Погледни ги тия какви са боклуци, аз само си пробвам късмета е така, ти знаеш ли колко ме искат, мен ми е кеф да ги режа, с нито една не съм излязъл, погледни се, кой ще иска тях пред теб " и т.н... Разсърдих се и си тръгнах, то на подобно обяснение какво да кажеш.. И на следващия ден се уговаряме да се разходим. 10 мин преди уговорения час ми звъни, че има много спешна работа със сестра си и няма да можем да се видим.Хиляди пъти ми се извини, нали не се сърдя. Казах, че не. Тръгнах да се прибирам и го гледам...седи с негови приятели и още 5-6 момичета в един парк и се заливат от смях. Като ме видяха само се сръчкаха, той се вцепени, тръгна към мен и започна да ми се извинява.Каза, че не ми казал истината, защото съм щяла да се обидя, искал е да прекара малко време с приятели. Даже започна мен да обвинява, накъде съм тръгнала, сигурно отивам при друг. Супер много се разсърдих, оставих го и се прибрах. Спрях да му отговарям на обажданията и така е вече седмица. Той ми пише сякаш нищо не е станало, какво правя, как е минал денят ми. Защо не му отговарям..Дори последните дни почти не ми и пише. Едновременно съм толкова бясна и ми е толкова мъчно, че аз влагам толкова чувства, че съм го предпочитала винаги пред какъвто и да е мой ангажимент, че толкова много го обичам...а отсреща не срещам и наполовина същото отношение. Той постоянно говори как като съберем пари иска да се преместим извън града, където живеем сега, и да започнем начисто. Прави си толкова големи планове с мен и изведнъж не ме иска. Много го обичам, не искам да го оставя, но така не се издържа. Моля за съвет

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не знае какво иска, явно има и ниско самочувствие, и заради това пробва навсякъде и едно момиче не му стига.
    А ти, предполагам, не си му досаждала много, че чак да те лъже?

Иначе, по-добре тегли чертата, защото днес нямаш сигурност за отношенията ви, пък утре като живеете заедно - няма да е по-добре.

А за сексът - само той ли е инициатор, ти провокирала ли си го, разнообразявате ли, също - той справя ли се добре, да не се е комплексирал, че не се справя добре и да тръгва да си търси самочувствието другаде?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

monteromm
    Guest
    Преди той беше инициаторът, от няколко месеца съм почти изцяло аз. Пробвала съм с бельо, нестандартни места и т.н. Всеки път едно и също-уморен съм. Много съм му говорила, правила съм му комплименти както за това как изглежда, така и за това как се справя и съм била откровена като съм го казвала. Но е факт, че не ме желае вече.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами :/ Не си струва да се мъчиш според мен, не може само да даваш и да бъдеш игнорирана в замяна.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на draid
    Дошло е време за слагане на край. Може да има и друга след като отказва секс, но не е задължително.

Да мре.Зарязвай го!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от monteromm Виж мнението
    Дори не съм си правила труда да чета хронологии, веднага ми стана ясно. Писал на някаква, канил я да излизат, тя го отрязала. И тя сега му пишеше на него. И беше писал на поне още 5 такива.
    Как ти стана ясно всичко това без да четеш хронологии? о.О

Такъв тип поведение като неговото,което описваш, е присъщ за хора,които са изневерили/изневеряват/имат намерение да изневерят.

Щом не сте щастливи заедно само си губите времето.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не знам изобщо защо искаш съвет. Ясно е какво трябва да направиш. Той се подиграва с теб, държи се зле, ти пък го обичаш. няма какво да правиш с този човек повече.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

vaskoDAgama
    Guest
    Наистина те лъже, какво да направим ние ?

Супер фен Аватара на NissaN
    А ти дали не го лъжеш щом те ревнува?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Кажи му, че си автоканибал.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    След повече време ще боли още повече по–добре от сега го остави. Виждам че си сериозна, ще мине бая време докато го забравиш, но по–добре кратката болка...

Според мен също трябва да го оставиш. Всички сме срещали поне по един такъв глупак дето ако го питаш и той самия не знае какво точно прави и иска. Не си струва да се измъчваш. Сериозна си и ще си намериш подходящ за теб. То това е измъчена работа. А ако той има някакви чувства ще намери начин да се бори за теб. Насила не става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си