- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-накрая ги махнах
Сладурани и най-верни фенки, сякаш вчера сте ме видели за първи път, щом сте повярвали.
Имам профил, но не добавям познати от нета, има няколко изключения, но това беше още преди години, когато бях новобранец. От тук в приятели ми е само Боб
http://i.imgur.com/unohawl.jpg
но с нея се познавам от нмого време
Както има донори на сперма, също трябва да има и донорки на яйцеклетки, за да избереш най-добрата възможна.
Та имам една папка със здравна информация за потенциалните ми бъдещи жени.
Ti si mnogo zle kazvam ti ne sam vinoven che ne ti vrazvat
^Сори.
Всеки е бил така, всеки един е минал през такъв момент, рано или късно почваш да отсяваш, отсяваш и накрая остават най-верните. И да, те могат да се преброят на пръстите на ръцете ти, но ще знаеш, че са истински и държат на теб.
https://www.youtube.com/watch?v=kLR9QzVrBPE
Неиздържах, сори.
Спирам.
Първите букви на имената им.
Ванч, съгласен съм. Другата година съм в ново училище, нови запознанства и следователно нови приятели, а с кои от тях ще продължа докрай един Бог знае.
Хубавото е, че се чувствам много по-добре без тях. Все едно бях третото колело, винаги тези двамата са били по-близки, макар, че единия го познавам още от 1 клас.
^
Успех на НВО.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Добре си постъпил ,а следвашата стъпка е да завиш пред себе си какво си и какви приятели искаш да срешнеш
Малко по малко усещам тяхната липса, нямам постоянна компания за излизане, вече излизам по-рядко, не знам вече, а и не виждам как ще си намеря нова компания, но със сигурност с тях няма да се сдобря!!
Нормално е да усещаш липсата им, все пак са били част от живота ти и то не малко време. Но каквото и да става, не се връщай към токсичните хора в живота си... Щом са се държали по този нагъл и грозен начин, пътният им лист отдавна е трябвало да бъде разписан. Когато бях колкото теб имах най-добра приятелка, с която се познавахме от три годишни и буквално израснахме една с друга и до 7-ми клас бяхме неразделни... Дойде времето за нови училища и компании и се забравихме, като сега сме само на „Здравей, здрасти“ и това е. Но пък хубавото е, че в новото си училище намерих най-добрите си сегашни приятели, и момчета, и момичета и да... Не се притеснявай, всичко с времето си, рано или късно ще попаднеш на правилните хора, които да те оценяват.![]()
Papugai ти ли беше писал в някаква тема , за някой който нямал и един приятел?