.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1037

Hybrid View

Повече от фен Аватара на obicham69
    Юлиане, ако няма какво да напишеш, по-добре недей, защото ми се струва че вече си досадил на всички с детинските си коментари, ако и в живота си толкова досаден нищо чудно да си умреш девствен

99% от отговорите ти са само спам, вероятно това те забавлява, но поне на мен ми се струва много досадно да отворя някаква тема и да гледам безмислените ти коментари след всеки който е написал нещо по темата

пиши ако имаш нещо да кажеш по темата или просто се въздържай, и други вече ти го написаха, само се излагаш и изглеждаш като дете на 5 години на което са дали компютър и то гледа да се изака във всяка възможна тема и мисли че това е много оригиналенo и някой ще го забележи

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението
    Юлиане, ако няма какво да напишеш, по-добре недей, защото ми се струва че вече си досадил на всички с детинските си коментари, ако и в живота си толкова досаден нищо чудно да си умреш девствен

99% от отговорите ти са само спам, вероятно това те забавлява, но поне на мен ми се струва много досадно да отворя някаква тема и да гледам безмислените ти коментари след всеки който е написал нещо по темата

пиши ако имаш нещо да кажеш по темата или просто се въздържай, и други вече ти го написаха, само се излагаш и изглеждаш като дете на 5 години на което са дали компютър и то гледа да се изака във всяка възможна тема и мисли че това е много оригиналенo и някой ще го забележи
    Абе ей , аз на тебе някога казах ли ти , че си досаден? Като те дразня не съм те карал да четеш т.н. "глупости"
    ти направо само мъдри съвети даваш , през х*я са ми! И не ме познаваш на живо така че си мълчи щото едва ли ще ми говориш така ако ме видиш!

Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението

Каза му го +

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от Anonimka_99 Виж мнението
    Каза му го +
    От личен опит говориш така нали

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    От личен опит говориш така нали
    Нещо не те разбирам за какво ми говориш? По-добре спри да спамиш всяка възможна тема в този сайт и се хвани да учиш малко

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си