- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесна работа
как се казваха онези места където отиваш и ти плащат да ебеш не те теб да ебат а ти курвите... ?
Ако имаше такива места 90% от форума щяха да са перманентно офлайн..
За публичните домове ли говориш?
незнам дали е публичен дом но знам че отиваш и ти плащат да ебеш... и сумата е тлъста...
За това място се носят легенди, че се отива само, ако си бил добър през живота си... Рай му се казва, ама никой не се е върнал да разправя вярно ли е.
Такива места мисля,че няма но има такава професия - жиголо ако ти е интересно и си се насочил към това виж в Google.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Това ли означава думата?
Жиголото не са места и не ебеш курви, а загорели жени, които ти плащат. В повечето случаи са лелки над 40 години, дебели и грозни, които никой друг не иска да ги оправи. Нали се сещаш, че едно младо и красиво момиче няма да дава луди пари за ебане, след като има една дузина кандидати, които биха я оправили безплатно (че дори и да и платят на нея).
По много филми и места съм чувал че група с момичета на купон си поручвали жиголо полицай.
Девствен ли си :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не съм в България, но от истории тук съм чувала, че не само дърти лелки както ги наричате си плащат за такива услуги, а и млади момичета, коитп търсят дискретен секс плюс някой, който да им изпълни желанията. Някой се влюбват явно има издадена кмига на момиче от моя град, което до лудост се е влюбило в жиголо и не спора вече години да си плаща за секс.