.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Lightbulb Проблем с очите! малко помощ!

Здравейте хора. Дали е възможно да си подобря зрението на далече с храна или упражнения ? Или например някои лекарства? Тоя комопютър направо ме убива, ама пак продължавам да си седя на него и не мога просто да го откажа.. :Х
    Някой ползвал ли е някакви капки за очи?
    БОТЕВ ПЛОВДИВ !!

Лутеин комплекс
    са капсули за очите, аз пиех от тях и изненадващо зрението беше се изчистило отлично, но като свършиха пак се върна същото, по-късно преминах към диоптричните очила /трябва да се пият най-малко 3 месеца/
    .
    мисля, че няма такива капки, които да капнеш отвън и да ти се оправи окото отвътре.
    .
    може да ползваш очила за компютър
    .
    морковите и вит. А са полезни, но едва ли има сериозен ефект, а и не може да изядеш толкова моркови

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от galen_plamen Виж мнението
    а и не може да изядеш толкова моркови
    Айде бе.

Цитирай Първоначално написано от galen_plamen Виж мнението
    Лутеин комплекс
    са капсули за очите, аз пиех от тях и изненадващо зрението беше се изчистило отлично, но като свършиха пак се върна същото, по-късно преминах към диоптричните очила /трябва да се пият най-малко 3 месеца/
    Имаш ли представа колко пари са? А тва за морковите ще си купя да похапна малко!
    БОТЕВ ПЛОВДИВ !!

около 17 лева са 30 броя - по 1 капсула на ден за не по-малко от 3 месеца
    .
    има и други подобни препарати, но с по-ниско съдържание на полезната съставка
    а на морковите не може да се разчита като нещо, което ще оправи нещата, те са просто полезна храна
    Съдържанието на полезната съставка е най-голямо в Лутеин комплекс ,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си