.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Правила на форума в раздел "Любов".
    10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя.

Вярно, то нищо няма да стане ако нарушиш правилата. Това още повече ме мотивира да напусна този форум, дори помолих LadyDi да ми изтрие мненията в форума но ми каза че са прекалено много. Така и така ми е все едно какво пишеш в темата, поне ми кажи защо не би ми станла нито нормална нито виртуална приятелка? Може да ме вземеш за трол но ти казвам че аз мога да ти дам това което никой друг не ти е давал. Ако наистина търсиш перфектния, знай че той стои пред теб, просто ти не го осъзнаваш, не ме познаваш.
    Карамела те сваля ама ти я взимаш на сериозно. Личи си че те иска иначе нямаше да напише тва

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Тя Лейди Мисли за всички и затова няма да те изтрие, за да ни забавляваш всеки ден ;р

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Тя Лейди Мисли за всички и затова няма да те изтрие, за да ни забавляваш всеки ден ;р
    От както съм създал акаунта ми в тоя форум не съм казал нито 1 лъжа. Аз съм твоя алфа мъж.

Brat zashto prosto ne mi pishesh....She ti kaja kvo da napraish...az sum sushtia kato tebe...Ne izlizam nikude... Imam priatelka veche ot 3 godini i polovina i se opitvam da ti pomogna...Pisah ti v drugata ti tema za Vuobrajaemata priqtelka... Mai verno si fake brat.. Pishi mi prosto na lichno sobshtenie tuk v saita ako ne iskash da me dobaviash v skype... Shte ti pomogna ako ne si fake obeshtavam.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си