- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Поткрепъ за мамаша раша
ами не знам, не знам какъв е техния стандарт на живот - пенсионна възраст, пенсии, заплати, достъп до здравеопазване, цени на храните, бензин, ток, инфраструктура и други, че да направя сравнение.
Последно редактирано от defender : 04-24-2015 на 22:09
То и в куба имат много добре здравеопазване, но още хората не знаят, че Берлинската стена е паднала и карат лади на 40 години.
Искам да кажа, че ние може да нямаме никаква държавност, но сме по-свободни от всеки друг. Имаме отворена култура към света. Това, че сме толкова зле от голяма степен зависи от самите нас. Нали не зависило от системата викаш, какви ще са хората. Българите са свикнали някой друг да ги управлява от както (друг ги е освободил).
Какви духовни ценности бе? Пак почваш с глупостите. Евразийския съюз е икономически. Русия не нито комунистическа, нито религиозна държава, ами светска. В Русия също е пълно с озлобена деградираща паплач. беднотия, олигарси, разруха. Единствено по-добро е, че държавата им има по-силно центриско управление и каквото каже Путин, това става. Имат обаче и по 2 години казарма и често пращат деца на войни. Тва тук вече го нема. Тва духовни ценности нема.
Но съм повече за Руси, защото все пак само от там може да дойде някаква световна промяна, защото дами и господа, драги ми сънародници - капитализма няма бъдеще.
нима
В тази система ресурсите не се разпределят правилно. Богатите стават по-богати, тва всеки го знае. Капитализма е добър за развитите държави, а глобализмацията се превръща в империализъм. Тва, да станем едно цяло е мит. Всеки по-силен се възползва от бедния. Сега имигрантите съвсем ще ескалират положението е Европа. Накрая национализма се надига.
Капитализма няма бъдеще, бъдете сигурно. Една развита раса ще е на друг принцип, по близък до комунизма ако щете вярвайте.