.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

[M] 20 не знам как да постъпя със [F] 18

Здравейте. От доста време влизам от време на време да прочета по някоя темичка , но днес за пръв път , ще помоля за съвет.

В средата (Q2/Q3) на 2013 година видях пост на това момиче в facebook група в която и двамата бяхме членове и реших да и пиша. Инетересното тук е , че ние се познаваме ( не лично просто сме се виждали един друг в училище ) и съответно имах няколко опций за това как мога да отворя този начален чат. Дали би било със тема ставаща въпрос за тази facebook група или за нещо в училище ( вече даже не си и спомням кое от 2те беше ) нямаше голямо значене просто знаех , че исках да го направя. Отначало почнахме много casual я си пишем 2 пъти в седмицата я не ( и това както казах беше към средата на 2013та). Минават така 4-5 месеца и започнах да и пиша по-начесто и за по-дълго.

С течение на времето малко или много ми хареса начина и на мислене и забелязах , че имаме изключително много общи интереси което улесни общуването между нас. Минаваме напред още няколко месеца и въпреки , че знам , че е странно започнах изключително много да си падам по нея въпреки че все още не сме се виждали очи в очи. Facebook снимки , закачки , приказките по общите теми ми станаха все по-интересни и по-интересни. Продължаваме така още няколко месеца и вече чувствам , че искам да направя голямата стъпка ( за мен е голяма ) да излезем и да се видим най-сетне на живо. И тук идва следния проблем.

Това може да прозвучи изключително странно за алфа мъжкарите тук понеже все пак се намираме в интернет , но аз съм с доста адвансирала социална фобия. Което означава , че всякакъв вид контакт с хора/пред хора/около хора почвам да (губя контрол) над това как се дъра и как искам да се държа. Почвам да се потя изключително много , понякога повам да треперя , не мога да застана мирно и т.н. Трябва винаги да съм в движение иначе тези изблици на ( не нормалност хаха) стават все по-видими и по-видими. Пример мога да дам от едно излизане с бивш съученик с който отидохме да пием кафе и седяхме в това кафене над 1 час и вече не можех даже да слушам какво приказва или имах някакво желание аз да приказвам. Оглеждах се наляво надясно и нямах търпение да си тръгнем. Не можех да го поглеждам в очите и какви ли не още норлани за социалната фобия симптоми.

След като вече сте запознати със най-големия ми проблем. Продължаваме по същество.
    Искам да изведа момичето някаде но имам изключително голям страх от това , че и докато съм с нея ще стане така , че и двамата нищо няма да си приказваме и само , ще седим и , ще се гледаме като малоумници , кеоето за мен ( поне с нея ) е недопостимо. Или пък възможността тя да не чувства това което чувствам аз което би ме смазало до земята. Доста рядко имам някакви чувства към някой и този някой да ме (отхвърли) .. за мен това е най-големия ужас. Всеки път като реша да я някарам да излезем започвам да се съмнявам , че мога да го напрая и отлагам все за някой друг ден. Преди 3-4 месеца обаче реших да отида да работя извън страната и мисълта просто ей така да тръгна без да и кажа какво мисля за нея и какво чувствам просто не ми допада.

И сега стигаме до около преди месец когато осмихлих колко много наистина я харесвам ( както казах по незнайно каква причина) и бих дал абсолютно всичко да мога поне да имам шанс да и покажа какъв човек съм в реалност. Но за да направя това като все овъжаващ себе си мъж не мога просто ей така да отида и да почна да и приказвам празни прикаски и 101 романа за това какво чувствам и какво искам да стане. Трябва да и покажа. А за да го направя естествено ми трябва капитал хаха. Не може да съм мъж а да я разхождам по парка и къде ли не всеки ден ^^. Трябва и някаде малко по-така да се отиде. И съм решил следното.

След като се върна от тази бригана на която отивам да работя ако тя все още си няма приятел да отида при нея и да и кажа всичко което съм написал в тази тема , колкото и малко да е то.

Та моя въпрос към вас е следния.

Какво бихте направили вие ако бяхте на мое място ?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Q3/Q4 от фискална или календарната година :д

Ей ся веднага щях да й звънна за кафе в центъра или в студентски.
    Ако е заета или изморена - за разходка утре към 11.

И нямаше да се държа все едно я свалям, а все едно ми е другарчето от улицата, дето сме си играели едно време.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Отдавна не съм в играта и за това ,ще питам. С какво ми помага това просто приятелско отношение отностно това което искам да стане като крайна цел.

Че вие ако не сте приятели на първо място, какви ще сте, или искаш само да топиш чушката.
    Приятелски да се държиш не означава да й лижеш задника, а точно обратното.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

На думи е толкова лесно. ;( Нека предположим , че излезем и всичко мине добре . Какво да направя пред факта , че трябва да заминавам извън България за няколко месеца. Не би ми било много приятно да си останем само с приятелски отношения.

Ами виждайте се докато заминеш.
    Досега какво си чакал.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    не означава да й лижеш задника, а точно обратното.
    Тя на него ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Тя на него ?
    Метафорично казано
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Метафорично казано
    Какво е метафора ?

Че вие ако не сте приятели на първо място, какви ще сте, или искаш само да топиш чушката.
    Приятелски да се държиш не означава да й лижеш задника, а точно обратното.

Не знам дали има смисъл при положение , че няма да може да се виждаме доста време.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ето това не го разбирам - да си пишеш месеци наред с някой, който учи в твоето училище и да не си размените и една дума на живо. При интернет запознанствата с цел среща се действа възможно най-бързо иначе отсрещната страна губи интерес. До 2-3 седмици не се ли получат нещата после става много трудно. А ти не стига, че си закъснял ужасно много, а и възнамеряваш да изгубиш още няколко месеца и после ЕВЕНТУАЛНО ако все още е свободна да направиш нещо по въпроса.

Следващия път като я видиш на живо отиваш при нея и я каниш на кафе. Не ти трябват кой знае колко пари за да я изведеш навън, че да се оправдаваш с бригадата и липсата на средства.

Ако бях на твое място щях още тогава, първата седмица, да я поканя най-малкото на разходка. Не е нужно да и се обясняваш колко я харесваш - просто си говори с нея.

Разреши първо въпроса със социалната фобия. Защо си я развил? Анализирай причините.

Цитирай Първоначално написано от Mr. Charrington Виж мнението
    Разреши първо въпроса със социалната фобия. Защо си я развил? Анализирай причините.
    На това не знам ка да отговоря. Нямам спомен един ден просто да съм я имал. Смисъл не мога да си спомня деня в който за пръв път осетих , че нещо не е наред.

Опитвал съм да се оттърва от тази "болест" по много начини но без успех.

1 Излизане с познати въпреки абсолютно никакво желание да се виждам с хора.
    2 Бивши приятелки .
    3 Психолог .
    4 "Pumping up myself " пред огледалото или кадето и да е.
    5 Дни само с положителни мисли.

И какво ли още не.

Другата седмица съм на психиатър да видим дали някое от тия хапчета , ще имат ефект.

Но като цяло и аз съм на това мнение. Един нормален човек надали , ще му е приятно да седи до някъв зеленчук който се оглежда само наляво , надясно.

Няма ли други хора в форума с същото "заболяване" :/

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Твърде много го мислиш, смисъл какво му е страшното на това да излезеш с момиче което харесваш?
    няма да те изяде, нито пък ще те бие :Д
    все за нещо ще си говорите, за толкова месеци писаници едва ли няма да има какво да я питаш
    като цяло не знам как за толкова време не си се престрашил да я поканиш да излезете, като реално ти е на крачка разстояние
    плюс това тя също ще говори, не си длъжен само ти да говориш :Д
    пък и тя явно също е доста 'чалната' за да си пише с тебе толкова време и да те чака да направиш първата крачка
    виж сега ако и тя е като теб става сложно :Д

другия вариант е да и кажеш това което написа тук, че си супер притеснителен бля бля, и да рискуваш
    или ще те отебе
    или ще ти помогне да се справиш с цялата тая работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си