.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN

Точка вика

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BC%D0%B0 , каква точка е, след като ония спамерчета продължават и продължават, а вие нищо не правите. Да, заключехте я тази тема ами останалите ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B8%D0%BA

Аз се чудя тази защо я затвориха. Да, тролска е, но пак можеше да се развие интересно и да е полезна. Иначе почти всяка тема е чат на редовните потребители, когато се регистрирах банваха за спам, сега е бозичка форума. Ако тръгнат да заключват всяка заспамена тема - няма да има теми. Ако тръгнат да банват всеки спамер - няма да има потребители. ;D Изпуснат му е края вече.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението

Аз се чудя тази защо я затвориха.
    Тъкмо щях да отговарям на номном в нея, но палавницата се оправда, че не позволявал копи/пейст, сякаш почти всичко тук не е такова.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението

Аз се чудя тази защо я затвориха. Да, тролска е, но пак можеше да се развие интересно и да е полезна. Иначе почти всяка тема е чат на редовните потребители, когато се регистрирах банваха за спам, сега е бозичка форума. Ако тръгнат да заключват всяка заспамена тема - няма да има теми. Ако тръгнат да банват всеки спамер - няма да има потребители. ;D Изпуснат му е края вече.
    Да,като имаш предвид,че напоследък дори и модераторите липсват или дори спамят вкупом с другите потребители...кой да дава пример. Никога не съм бил за модераторо-администраторския диктат,но това е вече леко разпасана команда положението в тоя форум.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да сте обърнали така случайно внимание, че сме трима човека на кръст от модераторския екип? Лейди, димитър-ак и аз? М? А така случайно да подозирате, че ходим на работа и имаме и други задължения, различни от тези да вкарваме шайка сополиви лешпери в правия път и да получаваме за тва бонус псувни на лични?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    сополиви лешпери
    Митко ще ти се разсърди

Да сте обърнали така случайно внимание, че сме трима човека на кръст от модераторския екип? Лейди, димитър-ак и аз? М? А така случайно да подозирате, че ходим на работа и имаме и други задължения, различни от тези да вкарваме шайка сополиви лешпери в правия път и да получаваме за тва бонус псувни на лични?!
    Ами вярвам, че все има някои хора със достатъчно свободно време, за да се занимават с това, които бихте могли да присъедините към екипа ви.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    пространството на Дисе
    Или си много ненаблюдателен, или си много наивен.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Или си много ненаблюдателен, или си много наивен.
    Обясни ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    пространството на Дисе
    Кога последно видя администратор на линия?

Благодаря !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Аз съм забелязал,че от екипа ви от трима модератори както го изкарваш Лейдито почти не се вясва напоследък,а ти и Димитър,ако не го бъркам с друг Димитър,защото като че ли и той не се вясва често поддържате с разни свои мнения и подпомагате доразвиването на спама.Иначе има ли желание има и начин както често обичат да казват в тоя форум.Дори и да не се сяда на компютъра.Хваща се един смартфон в близост до свободен рутер(чак пък и рутери да си нямате вкъщи,при положение,че сега дори хора дето си нямат кой знае каква идея от компютри вече имат,а един хубав TP Link е от порядъка на 50-60 лева,едни средно скъпи обувки са това,не е кой знае колко),та влиза се от смартфона през рутера в интернет в съответния сайт и се попочиства.Или вие държите на приятелството с "шайката сополиви лешпери"?

Да това определено потвърди съмненията,които ги имах,че тоя сайт е вече умрял,неподдържащ се и изоставен на произвла на съдбата и е оставен на саморазпад и чат на разните предимно по стари потребители с хиляди различни профили влизащи в него предимно от носталгия по времето,когато сайта разцъвтяваше,които евентуално да не вземат да се изгонят и сайта да умре тотално и официално.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Аз съм забелязал,че от екипа ви от трима модератори както го изкарваш Лейдито почти не се вясва напоследък,а ти и Димитър,ако не го бъркам с друг Димитър,защото като че ли и той не се вясва често поддържате с разни свои мнения и подпомагате доразвиването на спама.Иначе има ли желание има и начин както често обичат да казват в тоя форум.Дори и да не се сяда на компютъра.Хваща се един смартфон в близост до свободен рутер(чак пък и рутери да си нямате вкъщи,при положение,че сега дори хора дето си нямат кой знае каква идея от компютри вече имат,а един хубав TP Link е от порядъка на 50-60 лева,едни средно скъпи обувки са това,не е кой знае колко),та влиза се от смартфона през рутера в интернет в съответния сайт и се попочиства.Или вие държите на приятелството с "шайката сополиви лешпери"?
    Пропускаш нещо важно- ходя на работа. Имам преки задължения. Не става да се покрия до рутера и да ви чистя помиите.

В крайна сметка модераторството не се заплаща и е на доброволни начала. Никой не ме тупа по рамото за това, че отнасях заяждания и псувни на лични, след като съм заключила тема или съм сложила бан.
    Преди пищяхте, че ви държим изкъсо, сега, като сме му отпуснали/изтървали края, пак мрънкате.
    В крайна сметка сте големи хора, предполага се и възпитани, би трябвало сами да знаете да си сложите спирачки. Това важи не само за форума, а и за реалния живот.

Мега фен Аватара на NomNomNom

Да това определено потвърди съмненията,които ги имах,че тоя сайт е вече умрял,неподдържащ се и изоставен на произвла на съдбата и е оставен на саморазпад и чат на разните предимно по стари потребители с хиляди различни профили влизащи в него предимно от носталгия по времето,когато сайта разцъвтяваше,които евентуално да не вземат да се изгонят и сайта да умре тотално и официално.
    Това си е грижа на инвестор бг, не е като да нямат пари да извадят, ако им дреме точно за този форум.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Пропускаш нещо важно- ходя на работа. Имам преки задължения. Не става да се покрия до рутера и да ви чистя помиите.

В крайна сметка модераторството не се заплаща и е на доброволни начала. Никой не ме тупа по рамото за това, че отнасях заяждания и псувни на лични, след като съм заключила тема или съм сложила бан.
    Преди пищяхте, че ви държим изкъсо, сега, като сме му отпуснали/изтървали края, пак мрънкате.
    В крайна сметка сте големи хора, предполага се и възпитани, би трябвало сами да знаете да си сложите спирачки. Това важи не само за форума, а и за реалния живот.
    Във вас рутери нямате ли? Излягаш се блаженно на леглото и няма да ти отнема много време.Форума не е толкова огромен и не се пишат по 100 теми в час особено напоследък.Друг е въпроса,че попринцип разделите Любов и Секс са като че ли най-посещаваните раздели. И да, казах го и в темата за как се чувствате. Иначе аз както казах и там никога не съм бил за тоталитаризма във форумите и голямото шефстване,защото имаш няколко бутончета в повече от другите.Нека да има малко спам,не е лошо,но от ИСТИНКИ потребители,а не от някакви тъпи фейкове оставени едвали не да си щъкат тук за да правят фалшива посещаемост трупайки пари от реклами на гърба на собствениците на сайта с тъпите си теми. Споменах един сайт,в който влизам,а именно българския подфорум на сайта skyscrapersity.com. Това е сайт за коментари и снимки на бъдещи и в момента строящи се инфраструктурни обекти както понякога и за готови.Там има един модератор наречен JloKyM, не знам дали му плащат,но той за мен леко се престарава.Види ли малко спам до един ден всичко изчезва или е преместено в тема,в която е позволен повече спам,а другите седят чисти.И неговото не го приемам,защото се държи малко като диктатор и не дава човек да си изкаже противоположното на неговото мнение.Но ако имаш желание може да пообмените малко опит с него.Да сте малко по-демократични просто във всеки раздел слагате по една тема за виртуални дришни и всички виртуални дришни накрая на деня минимум да биват преместени в нея и така.Фейк профилите предполагам си имате начин да ги разбирате.Те са абсолютно ненужни.Смотаните фейк теми също.Ако някой се престарава и въпреки,че усилено му ги триете той продължава да бълва,нови и нови,ами банването го.Все някога ще го заболят пръстите да си прави нови регистрации.Разбира се ако както казах тези фейк профили и фейк теми не се държат напълно целенасочено за да провокират мнения трупайки рейтинг за трупаните мнения в сайта. Но пък ако сайта е оставен на самотен на право си го кажете да не се самозалъгваме.Като ни стане скучно,да си пускаме тролски теми,да се храним другите произволно избрани от нас потребители и да обърнат форум в някакъв спамаджийски чат изобщо невзимайки го насериозно и нещата,които се пишат в него да са си просто за убиване на скуката... Просто си нямате на идея сигурно колко нормални хора е отблъснал тоя форум напоследък.Щом и на мен започна понякога леко да ми дотъпява в него...

И да като последно ще кажа,аз специално мога да съм много серизен човек,но мога и да съм пълна лигня. Зависи от обстоятелствата.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-25-2015 на 10:07

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Това си е грижа на инвестор бг, не е като да нямат пари да извадят, ако им дреме точно за този форум.
    Да, от както го купиха въпросните инвестор бг и подобно на дата.бг му сложиха "новите по-хубави благини",подобно на датата,на която в момента май раздел Спорт и е най-посещаван,но не както едно време дето след ден не можеше да прочетеш комнентарите написани преди това,а в Раздел Лафче се редяха тема след тема,страница след страница и имаше http ftp после торенти,та подобно на нея и този сайт след направените "благинки" започна да умира малко по малко и все по осезаемо.Нищо,че някоя модераторка преди да пуснат новата визия ми обясняваше как нямало никакъв начин да последват аплоато на дата.бг. Е,последваха го,че и ги изпредвариха.Там поне отвреме навреме модерират и сега.

И изобщо не ми е ясно каква е тази политика по убиването на български сайтове или сайтове дето пише на български в тях и тенденция ли е това?.Тези дни например показаха много ясно,че имат намеренеи например и OLX бивш продавалник,да го съсипят и унищожат напълно.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-25-2015 на 09:53

Град
    пространството на Дисе
    Във вас рутери нямате ли? Излягаш се блаженно на леглото и няма да ти отнема много време.
    Мда, аз не пера, не пазарувам, не готвя, не ям, не спя, не пишкам, "намествам чакри и отварям трето око", както се беше изразил колега модератор. Нямам нужда от пътувания, щото съм модератор доброволно. Че и титлата няма кой да ми свали.

Там поне отвреме навреме модерират и сега.
    Малко известен факт за дата.бг е, че там модераторите са семейство, в буквалния смисъл.
    А всеизвесните факти са, че са семейство от бавноразвиващи се. Не им плащат да са модератори, но си докарват пари като платени тролове от Герб.

Мда, аз не пера, не пазарувам, не готвя, не ям, не спя, не пишкам, "намествам чакри и отварям трето око", както се беше изразил колега модератор. Нямам нужда от пътувания, щото съм модератор доброволно. Че и титлата няма кой да ми свали.
    Значи казваш вършиш всичко това до към 00:00 примерно,а след това лягаш и заспиваш аламинутно.Кажи си просто,че си последния мохакин от "властта на форума",който и той вече е вдигнал ръце и е оставил форума да си "умре спокойно и без много мъки". Само до онзи ден Номката обясняваше разпалено и Пантерата и пригласяше как ако си имал желание имало и начин, а тя учела английски по време на обучението си пък и на работата си,че даже и когато била на екскурзия едвали не като си разговаряла сама.Та в тоя ред на мисли при вас явно просто липсва желанието и още повече мотивацията при гледката на саморазпадащия се форум.Другото са просто оправдания.Онзи форум дето го споменах като цяло мисля,че е доста по-голям от този,хората там са предимно на възраст,а не тинеджъри,и вярно,че не щъкам много по разделите и съм си харесал само няколко темички,но администратори там поне в български подфорум не съм забелязвал,а модератор като че ли съм виждал само един.Този който споменах.Както казах строг е повече от нужната търпимост,но явно успява и сам да се справя.Преди да ме банне два пъти ми спомена накратко казано,че му била много наголемяла работата,защото от 2009та бил модератор там.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Малко известен факт за дата.бг е, че там модераторите са семейство, в буквалния смисъл.
    А всеизвесните факти са, че са семейство от бавноразвиващи се. Не им плащат да са модератори, но си докарват пари като платени тролове от Герб.
    Аааа не разбирам,но пък ако ти си писал там от позицията на някакъв Путлерски както казват там трол,идеално разбирам защо са те баннали и им правя евала... Ако е така, за такива като теб има сайтове като например твърдо русофилския Vesti.bg
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-25-2015 на 10:50

Не мохакин, а мохикан.

Град
    пространството на Дисе
    Niakoitam, ти от тая планета ли си? Наясно ли си, че не работя на твърдо работно време от 8 до 5, а работя и нощем, и събота и неделя?!
    Сега светва ли ти що се появявам спорадично? Щото все пак и аз трябва да уча, и то на език, който не ми е майчин. И паралелно ми върви и теорията на български, за да не ми бягат понятията на родния ми език. И чета художествена литература на български, за да не го закъсвам с правопис и пунктуация. И да не се оправдавам, че пиша с грешки, щото, видиш ли, съм в чужбина.

Никой не обича да бъде критикуван.

Град
    пространството на Дисе
    Отстрани винаги е лесно.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не че нещо, Някойтам, ама както калпазанка сама каза, тя не получава и стотинка от модераторстването на този форум. Щом Инвестор не искат да се занимават с него, защо тя да си прави труда? Форумът е на самотек от много отдавна, ти ако го осъзнаваш чак сега, си е твой проблем.

Супер фен Аватара на skate
    Банвай ги наред всичките спамери като мен и си чети само смислените мнения...чиста работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си