Не не я защитавам на 100% и даже мисля,че е леко лицемерна и гледана най-вече през собствена призма на някого си.Аз съм Убеден,че и на теб колкото и да ти харесва и при теб има неща,за които само като си помислиш изгубваш всякаква мотивация и/или ти се подгъват крачката. Айде нема нужда да ми обясняваш какъв свръх човек си и как ако имаш желание освен,че ще направиш всичко възможно за възможните неща,само защото имаш желанието ще намериш начин да върнеш някой умрял в реалността ти,да полетиш в Космоса само по дрехи,пък ако имаш желание може и да властваш над Света. И т.н.Често мотивацията,а не желанието е по-важна.А тя идва от собствения ти живот,от страховете,от преживяното и пътя,който си извървял.А не защото някой друг ти бил казал колко си зле ако не го направиш и би ти теглил майната.Другия си е друг,ти си си ти.Затова и например някои са вярващи християни,мюсюлмани,будист и. Има и прекалено вярващи (изгуби ми се думата) и изобщо не вярващи.Друг е въпроса,че ние често обичаме по възможност да си налагаме предимно нашите виждания и нашия живот на другите.Но се отклоних от фокуса на темата като цяло.
Иначе демократичното модериране си има някакви граници.Както казах хайде да не е само в Кофата,но може да се направи по една тема за дришни във всеки раздел и "капака" да седи затворен за да не се "заразяват" другите теми.
Заради мен ли? Чудничко ?!? Защо ли пък тогава преди нямаше тролове.Не е като да не го знам тоя сайт от 2005та година и даже се пишеше анонимно и без регистрации и пак като че ли трудно можеше да се види трол и тролска тема.Първите 4-5-6 години и изобщо до новия дизай откакто бях регистриран също почти не се вясваха такива неща. Чудничко защо? Май не аз съм причината. Не мислиш ли?