- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сина ми
На 37 съм имам син на 14 години и вече от 1 месец е намразил България че вика....България не струва колкото мене.И псувни по България.Псува Васил Левски,Христо Ботев и другите защото са си дали живота за България.В училището му ме викнаха защото в часа по История учителят е говорил за Васил Левски и сина ми е започнал да псува Васил Левски а и приятелите му са почнали да псуват по Левски
Мисля че намрази толкова България защото някакъв полицай го спрял за лична карта а той хукнал и полицията са го задържали.
Гледам сина ми сам.
Някой ще ми даде ли съвет какво да правя.Бях го водил и на психолог.
Психолога каза от 20 години работя тази работа и такава омраза към България не съм виждал.
Някой можели да ми даде съвет
И почна да ми мрънкя да му сменя 3те имена
защото са били Български
Това е бунтарска фаза в пубертета. Нищо повече.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Келеши се, явно няма с какво друго да впечатли останалите си пъпчиви другари и е решил да го прави така. Някъде може да яде шамарите, тук съм виждал да бият и за по-малко.
n00bs
Вамериканчил се е от холивудските бълвочи, които гледа по телевизията. Като стане на 16 го изпрати за 3 месеца на бригада там, да видиш как като работи по 18 часа на ден ще му дойде акъла.
Някои младежи имат нужда от повече шамари, ама ти вече си изпуснал конците. Идеята за бригадата е добра, всички хвалим чужбина, докато не стъпим там и не осъзнаем, че лигавите номера, шикалкавенето и скътаването там не минават.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Темата не е истинска.Във седми клас не се изучава история на България.
Е да но в преговора има за българия може да е станало в началото или ддз
темата е от 2015 ддз