- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да действам по-правилно?
Ок разбрах те, но нали целта ми е точно това, че не знам как да започна да се представя ли не знам .. Никога не съм попадал в такава ситуацията даже мослех да действам, но първо исках да се допитам до някой.
Ще цъфнеш по рано на спирката като я изчакаш и нея. Целта ти е да седнеш до девойката.
След това ако тръгне да си пише на телефона нещо, стискайки палци да е без слушалки, гледаш каква марка тел. има, нека да е самсунг, та тогава се правиш на ударен и я питаш нещо за телефона "да не би това случайно да е самсунг с3" например(имаш всякакви варианти или к'вото успееш за измислиш) и добавяш едно 'между другото', като я питаш на къде пътува и т.н. (няма значение дали вече знаеш), та гледай да засегнеш тема, която си забелязал, че може да говорите по нея. Вкарай малко логика/креативност, в автобус сте пътувате на някъде(къде), защо там и т.н.
Размърдаш го това горе, което го имаш поставено на раменете и ще се получат нещата.
П.П. Сега това ми дойде на ум като пример, но се надявам, че съм ти дал някаква идея, която можеш да до изградиш.
Както написах, бъди креативен вкарай малко логика а у, не е нужно да се започне разговора, като питаш къв и е телефона(само пример, пък може и да пробваш, едва ли ще те изяде), обаче недей да започваш разговора с нещо рязко от рода на " -> Почти всеки ден се возим в един и същи автобус и винаги гледам към теб и реших да те попитам искаш ли да излезнем някой път? <--- " , губи се магията така ;] .
мн дълъг стаа тоа п.п.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN