- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте съвет какво да правя.
здравейте.
имам сериозен проблем с момичетата, много се притеснявам когато разговарям с някое момиче/ то до сега не че са били много де../..
Изобщо някакво страхливо се чувствам... за мен: на 20години съм, нямам изобщо никакви приятели... с който и да опитам да се сприателя, все насила трябва да стават нещата- смисъл ако не му пишеш ако не му звъннеш да излезнем ...няма шанс той да те викне за навън. просто няма с кого да комуникирам изобщо...
изобщо след завършването на училище всичко беше много гадно, не че тогава имах много приятели, но пак се намираше с кой да комуникирам...тръгнах в университета -отказах се.. и там не успях..
Имам много хобита: едното е да играя игри на пц-то(правя го щото няма какво да правя просто- знам го,че не е за мен, но няма какво да правя и с кого да общувам)
Другото е да спортувам, всеки ден: фитнес, лостове, тичане, колело, и пак винаги сам, дори и на плаж лятото сам си ходя..явно съм привикнал с това..
Иначе не съм някой мърльо: подържан съм, не съм и чак толкова глупав, интересувам все от всякакви неща..
Искам да излезна на диско или ей така на по-бира няма с кого...
Дайте съвети как да се променя на към добро...каквото и да правя за да не съм сам като чук винаги...., освен вкъщи с нашите и брат ми..
Мисля да започна да чета някакви книги-каквито и да било...
Излизай с брат си
брат ми е 7год по-малък..
Обади се на някои стари познати или съученици.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
започни да четеш книги за повдигане на самочувствието
примерно луиз хей - тя има и филм.
силата на настоящето на екхарт толе е задъжителна.
направи си хороскоп
въобще йогата много помага,но някой трябва да те насочи
писах ти на лични
Това за хороскопа ми е абсолютно непонятно и то с какво ще ми помогне?
Сигурен ли си, че няма причина да не си намираш лесно приятели? От това, което прочетох не намирам някакъв проблем освен може би ниското самочувствие. Ходиш на фитнес - заговори някого там, имате какво да обсъждате. Пък и не очаквай винаги другите да ти се обаждат. Първоначално ти можеш да започнеш да правиш уговорки и ако се сприятелиш със сигурност ще ти се обаждат и на теб. Горе главата![]()
Ходя да, понякога си лафим,но всичко си остава там.., питал съм аре на кафе" е ще видим може някой път и до там"
То аз ако не правих уговорки и да звъня сигурно няма да съм излизал и веднъж за последните две години..., но вече се чувствам тъпо да се моля и все от мен да минава,...нз да ли попадам само на такива хора или просто такива ги привличам.. нз, винаги всичко насила става..
а пък ако не им пишеш или звъннеш тва значи,че напълно ме забравят..
Щом не учиш, поне не работиш ли? С колегите не излизаш?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не работя.