- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Не, имам предвид да не си правиш татус,който символизира нещо, с което не си запозната. Да знаеш значението и то да се припокрива с разбиранията ти, за да не съжалиш, че имаш точно такава тауировка след време когато разбереш от някъде за какво иде реч. А дали ще го постнеш тук не е от значение.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
според мен пък не е задължително да символизира каквото е казано, а каквото ти си искаш ;д
е аз не говоря за категорични символи от рода на тоя, а за татуировки от рода на цветето на карамела и на някакво дърво примерно, които са склонни на индивидуална метаморфоза откъм значението им ;д
"Цветето" е Мандала и си е символ, който има общоприето значение. За нея може да си е цвете, но ще е "жигосана" с тази идея и всеки,който го види и знае за символа ще си прави тази асоциация.
Свастиката всъщност е много готин символ, но жалко, че повечето хора не са си направили труда да се запознаят с историята му.
Последно редактирано от Azoria : 04-28-2015 на 13:40
Можеш да не си толкова сигурна доколко аз съм запозната. И да, това имах предвид с "повечето хора не са си направили труда да се запознаят с историята му". На тези, дето биха тръгнали да те бият изобщо не би им минало през главата, че може да е и друго.
От тази гледна точка Кармела може съвсем спокойно да си татуира цветето.
Ами, доста по- малка е вероятността да ме набият заради цветето, просто кръстът е изключително утвърден и известен символ, пък ходи после обяснявай, че си вложил друго (изначалното) значение
П.П. Не съм казала колко еди- кой си е запознат, а колко аз съм запозната, има разлика
иии честно казано мога да бъда сравнително сигурна, да
Но, както и да е, просто вметка беше в допълнение на това, че трябва да имаш ясна представа за символиката
Ето, аз примерно не знам в дълбочина за цветето, има ли други значения, няма ли, точно откъде произлиза![]()
Последно редактирано от therichbitch : 04-28-2015 на 14:59
Аз пък приемам татусите повече като изкуство, отколкото като нещо друго...
И твърдението, че веднъж татуираш ли се, после ще искаш още и още, май се оказва вярно в крайна сметкаГоляма краста е, а чувството да си видиш завършения татус е *o* и те кара да искаш все повече и повече...
Та, разгледах последните постнати снимки и само мога да завиждам благородно на хората, които ще се сдобият с тях върху кожата си ^^ И аз също замислям да се татуирам отново, но най-вероятно ще е зимата и самият татус ще бъде нещо мъничко и сантиментално...![]()
аз говорех за така наложената свастика, за самата картинка на ричи, която си е точно нацистка, иначе знам, че принципно може да символизира и друго, а за това цвете и аз не знаех, интересно е и като цяло нямах предвид, че татус с надпис 'обичам бг', може да значи 'мразя бг', ама не се бях уточнила ;д
Последно редактирано от galaxy29 : 04-28-2015 на 17:49
Аз пък съм решил да си татуирам ето това отляво на врата:
Мисля, че и със символиката съм добре:
Representatives for Sanrio have said they see Hello Kitty as a symbol of friendship, and they hope she will encourage friendship between people across the world.
А, свастика може, а цвете не? Убивате ме с логика.
Интересно също така откъде сте сигурни, че другите знаят по-малко, не че нещо?
Инфо за мандала: http://anandaproject.net/%D0%B1%D0%B...0%D0%BB%D0%B0/
![]()
![]()
Eдит: Аз ли съм единствената, която смята за безумно глупава идея жена да си татуира корема? И щом сме на темата, бедрата също. За кръста също, ама по други причини.
Защо ми слагаш думи на клавиатурата? И двете може, казвам,че -цветето си има значение, с което е добре да се запознае преди да си го татуира, както и свастиката, но тя с времето се е сдобила и с други асоциации и определено ще бъде с неразбрано значение татуировката.
Мисълта ми е,че да си татуираш даден символ само за картинката без да се поинтересуваш от символиката може да се окаже голяма грешка.
тя ще се татуира след раждането, предполагам точно за да скрие дефектите ^^ карамела, ти естествено ли ще раждаш? защото доколкото знам, ако има белег трябва да мине известно време преди да се татуира, аз си мисля този на гърдата така да го скрия, но има време :д
и в крайна сметка всеки сам си решава, това си е неговото тяло. аз имам на бедрото, не съм от най-слабите и ако реша да отслабна сигурно малко ще се пораздърпа, но какво от това? ако доживеем до 80-90 да не мислите, че кожите ще ни изглеждат супер и татуировките ще са непокътнати? :дд
Не си, на мен ми се драйфа от подобна гледка
http://www.mociarane.com/images/preg...n-tattoo-7.jpg
За кръста защо?
П.П. За белези от рани/секцио- може би, макар че за мен още пове1е ще загрози, но ако са по рождение или с неясен произход, избягвайте да си тикате мастило.
Разбира се , че ще си изчакам известно време след раждането. За него - всичко е 50 на 50. Ако не мога по естествен път-ще е секцио.Ще си възтановя предишните килограми и ще видя тогава *както казва Dagichka* дали имам някакви дефекти,белези и тогава със сигурност ще реша какво точно,колко голямо и прочие.
Все не ми остава време даже да седна пред компютъра и да се поразровя хубаво.Благодаря за линка.
Уууууууу therichbitch, тва е много грозно хахах.
PinkPan7her много си зависи от татуса. Има страхотни произведения и не толкова* Като например котка,чийто анус ми е пъпа и др.измишльотини.
това е татуировка с хена, даже си личи как се разтича :д
http://www.buzzfeed.com/carolynkylst...ectomy-tattoos ах <3
да бе, знам
просто ми е ужасно с такъв корем и нещо нарисувано на него
Да не се отклонявам много, ама по принцип ми е гнусно бременните като почнат да се тъпчат за трима, оправдавайки по този начин лакомията си и накрая едно генетично дребно бебе излиза от корем с гигантски диаметър (знам, че не излиза от корема, но образно), демек подобен корем ми е гнусен също сам по себе си, а отгоре с рисунки бляяя
П.П. Ох това го виждам като гавра и отчаян опит да забравиш какво те е сполетяло,а то не се заличава с една рисунка(линкът ти)
По повод свастиките; пускам нещо, на което попаднах във фб
http://www.tomcollins.scot/scott-mas...stikas-tattoos