- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв подарък да избера за АБИТУРИЕНТ?
Здравейте! Гаджето ми тази година е абитуриент и се чудя какво да му подаря? Напълно изключвам варианта с парите. Предполагам, че роднините му ще му дадат пари. Искам подаръка да бъде оригинален. Идеята с парфюмите също не ми допада, защото все някога ще свърши и ще отиде на боклука. Обмислям да му взема часовник (но малко съм суеверна) и доколкото знам не е хубаво защото ,,отброява времето да края ни,,. Моля Ви, предложете нещо!)
Като ти пречи суеверието го промени. Щом си свикнала, че брой времето до края ни, свикни че отброява времето за/до еди к'во си.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Какви са интересите му? Какъв е бюджета ти?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
тройка с друго момиче, на едната на гащичките да пише 'ЧЕСТИТО', на другата 'ЗАВЪРШВАНЕ' и понеже ти си му приятелката, може да довършиш пожеланието като му прошепнеш 'и успех занапред...' и да му подариш часовника, дето си замислила, който ще символизира успешно време...
мисля, че четох, че като се подарява часовник трябва да има и пари към него иначе е на раздяла![]()
единствено плацебо може направи суеверията движеща сила.. ;/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мхм, вярно са еднакво тъпи .. и е мн гадно като някой ти вмени нещо такова, докато си малък, аз примерно имах навик да чукам на дърво.. ;/
Не е проблем навикът, страшно е, ако наистина го вярваш.
и аз бях с гадже на мойто събитие и не ми хареса, т.е. хареса ми тогава г-д, ама сега като се сетя ми е прекалено лигаво, по много блудкави неща съм си падала тогава ... ;//
абе да ... и навикът си е гаден, мен мн ме мъчеше, докато отвикна.. :Д
това с падащите звезди ми харесва...
Последно редактирано от galaxy29 : 05-01-2015 на 22:55
И аз тая година съм абитуриент и бащата ми е обещал нова бангийка-S430 4.3 V8,че от алфата и тераното на нашиями писнаха вече,но при две условия,че ще завърша подобаващо ще си изкарам матурите и ще запиша висше и получавам мечок