.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на pe6oskeiborda

законите за наркотици

сега чета и не вярвам на ушите си
    незаконно е да притежаваш или да даваш на други но не пише да е незаконно да взимаш?
    тоест е законно ако намериш някой да те храни с тях в устата уоу
    значи е и законно да те хващат с наркотици в тялото и няма проблем да им кажеш че си надрусан с хероин
    абе това вярно ли е? някой хващали ли са го полицаите и кво са му казвали?
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Повече от фен Аватара на karucar7
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    чета и не вярвам на ушите си
    И аз така, брат.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Плащаш си и законите не важат.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    има разлика между притежание и употреба
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    има разлика между притежание и употреба
    Каква е разликата. Ти ако имаш ще я употребиш. Просто в нашата ВЕЛИКА СТРАНА законите са перфектно формулирани.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от KIRIL98 Виж мнението
    Каква е разликата. Ти ако имаш ще я употребиш. Просто в нашата ВЕЛИКА СТРАНА законите са перфектно формулирани.
    едно е да те хванат с наркотици в джоба друго в кръвта

пък и може да я пренасям не да я употребявам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    едно е да те хванат с наркотици в джоба друго в кръвта

пък и може да я пренасям не да я употребявам
    +2

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    е кажете ве да му се не види че никъде не пише
    само на едно място се говореше сякаш употребата и притежанието са едно и също нещо ама не се адресираше директно разликата между двете а уж че ако употребяваш и после си виновен за притежание
    имаше и няква статия в която се казваше че някъв негър катастрофирал напушен и за т'ва щели да го съдят за "притежание" на марихуана о.0 никва връзка бате ама тва адвокат да си не е лесна работа а мамицата ви богаташи без грам акъл мислите се за по-добри от нас хората ама една елементарна дума не можете да различите
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    е кажете ве да му се не види че никъде не пише
    само на едно място се говореше сякаш употребата и притежанието са едно и също нещо ама не се адресираше директно разликата между двете а уж че ако употребяваш и после си виновен за притежание
    имаше и няква статия в която се казваше че някъв негър катастрофирал напушен и за т'ва щели да го съдят за "притежание" на марихуана о.0 никва връзка бате ама тва адвокат да си не е лесна работа а мамицата ви богаташи без грам акъл мислите се за по-добри от нас хората ама една елементарна дума не можете да различите
    200кг кокаин трудно ще минат за лична употреба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си