- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- законите за наркотици
сега чета и не вярвам на ушите си
незаконно е да притежаваш или да даваш на други но не пише да е незаконно да взимаш?
тоест е законно ако намериш някой да те храни с тях в устата уоу
значи е и законно да те хващат с наркотици в тялото и няма проблем да им кажеш че си надрусан с хероин
абе това вярно ли е? някой хващали ли са го полицаите и кво са му казвали?![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
има разлика между притежание и употреба
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
е кажете ве да му се не види че никъде не пише
само на едно място се говореше сякаш употребата и притежанието са едно и също нещо ама не се адресираше директно разликата между двете а уж че ако употребяваш и после си виновен за притежание
имаше и няква статия в която се казваше че някъв негър катастрофирал напушен и за т'ва щели да го съдят за "притежание" на марихуана о.0 никва връзка бате ама тва адвокат да си не е лесна работа амамицата ви богаташи без грам акъл мислите се за по-добри от нас хората ама една елементарна дума не можете да различите
![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР