Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Ама то не е задължително да го хващаш. Може и да го прави зад гърба ти. 99% съм сигурен,че не ходи да се хвали на гаджето си. Пък и ако случайно го хванеш може да започне да ти обяснява как не е това,което изглежда, как съжалявал,колко бил тъп,как никога няма да прави повече така (е ще се пази повече занапред евентуално де...)
То на теория може и Слънцето да започне да се върти около Земята.

Умишлено няма да тръгна да свалям обвързан. Обаче ако от негова страна има ясни сигнали - а аз съм по-скоро от тези, дето трябва да ги изпаткаш с нещо тежко по главата, че да загреят, т.е. ако усетя, че ме харесва, значи 100% ми пуска сигнали от една камара време - аз нямам нищо общо с неговата връзка и това той как се чувства в нея. Кефа бих си направила, егото бих си изчеткала, не виждам нищо лошо в това. Няма да започна връзка с него и бих коментирала с въпросния открито какво аджеба търси при мен, ако си има приятелка. Това ми е съветът и към авторката - да си събере топките и да попита 26-годишен мъж с каква нагласа се вре при нея и защо на свой ред няма топките да си оправи връзката или да я прекрати.