- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички се обърнаха срещу мен
Дримок, все някой трябва да мисли за нивото на световната популация, брат ;Д.
Какво мислиш за хроничното ненаживяване?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Какви вноски какви пет лева? Или го купуваш в брой ако можеш да си го позволиш или да събереш някак пари или изобщо не се занимаваш с разни кредити и подобни глупости. А след като вече апартамента е твой вече хем спокойно можеш да се разполагаш с него както си искаш, хем като цяло живота ти в него става в известна степен доста по евтин. Има пак сметки за ток, вода и парно, но мисля, че данъка му е бая по- малък от наема му.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е то тя попринцип и небостъргач в Ню Йорк може да си купи и да го дава под наем за бизнес офиси ако иска...
А можеш ли да цитираш къде го написа това човека? Макар, понякога наистина сякаш съм на границата наистина да си го помисля.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
А сега научно и с факти ми докажи,че даже и да не се бях родил тогава нямаше да се родя друг път или пък че ако евентуално бяха извадили още клетките,които щяха в бъдеще да ми офрмят тялото дали нямаше да се родя в друго тяло. Някои хора все пак вярваме и в съществуването на душата. А ако ти си харесаш някъде някаква кола,но някакси бъде унищожена преди да си я купиш ти ще съсредоточиш избора си върху друга евентуално. Не мислиш ли? Защото ако си виждала мъртъв човек наживо и сама можеш да се убедиш,че той има повече прилики със статуя отколко с живо същество.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не пиша нищо научно, грижа се за менталното ти здраве.
На твое място не бих го задържала. Искам да имам деца ,когато мога да им дам всичко необходимо, когато аз съм се изградила като личност в обществото и съм постигнала личните си цели. А още повече без подкрепа от половинката ми-със сигурност бих го махнала, колкото и да е гадно. И все пак успех, но не очаквай всичко да бъде в рози и всички да те подкрепят , а точно обратното..