.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 118 от общо 118
    Нямаш ли нищо друго за правене, че се заяждаш постоянно?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Не, плащат ми, за да го правя.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Вие май неадаптирани от Дисни приказки не сте чели
    Ами дрийуокърката явно не е от този свят на приказките, за който говорите колежке. Иначе най- добре да го караме на ти. Предполагам ще се съгасите с мен, че така е по-добре.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Абе вие сте уникални, честно!!!
    Големи обяснения какво трябва да дадеш на едно дете, какво е достатъчно, какво не е. Всеки човек е различен, но имате ли представа какво може едно дете да даде на родителя си!? Имате ли представа, че дори в минимален брой случаи, едно дете преобръща света на човек на 360 градуса в положителна посока? Едно дете може да те амбицира, да те накара да надхвърлиш собствените си възможности, да постигнеш неща, които не си и помислял, че можеш да направиш! Всички обяснявате колко било трудно да се гледа дете, а замисляли ли сте се, че освен трудно може да е най-смисленото нещо, което си правил в живота си? Някои хора си остават егоисти цял живот, но някои осъзнават, че след един определен момент и след един определен детски плач, вече не са на първо място, вече има някой много по-важен от собственото им его и време за партита, купони, секс и т.н. Едно дете не е задължително край на социалния живот на родителя - не знам как може да ви хрумне подобна щуротия Социален живот не се води само нощем в клубовете Да имаш дете не значи да стоиш 24/7 вкъщи, особено в хубави и топли дни Светът е пълен с различни хора, да, един може да не иска да бъде родител на чуждо дете, но за друг може да не е най-важното семето да е лично негово! И не е задължително дете на самотен родител да е нещастно, не е задължително дете отгледано с не особено големи финанси да е нещастно.
    Нямам нищо против абортите, когато и двамата не искат дете. Да се обижда човек, че е решил да стане родител и, както момичето ми звучи, без да изисква същото от осеменителя - ми, не виждам смисъла.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Много сте нахални бе, ква издръжка при непризнато дете? Разбирам, че е гадно, но не е и коректно да го връзваш с дете при положение, че не е желано и от двамата. Има толкова мн хора по света с нефункционални семейства- самотни родители, инвалиди, сираци. Ми сама ще го отгледаш и толкова. Това, че е с теб, не значи че иска дете от теб и е длъжен да приеме заченато такова.
    Последно редактирано от therichbitch : 05-07-2015 на 20:37

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Много сте нахални бе
    Който се забавлява с девойката, ще издържа и детето.

Ти нали знаеш немски. Unterhalten.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Бичи-бичи, кви ста тия приказки :/? Като тестът покаже, че той е бащата и го осъди, ще си плаща. То ако ставаше така всеки да ходи и да цвъка деца наред...

Град
    Sofia
    Защо? Сексът си има 2 функции- размножаване и удоволствие. Очевидно те са го практикували с втората, не виждам как й е длъжен. Тя също е била в леглото с тази цел.

П.П. Корб, Точно обратното- така разни курвички, дето си лягат с всеки втори, щяаха да събират пари от баламите. Нужен е съдебен иск, подаден най- много 3г след раждането на детето и естествено ДНК тест за установяване на бащинство. Ако той си бие камшика, ходи го гони и се занимавай с него, докато детето ти реве за майка си. Истината е, че в съдебната практика без припознаване вероятността да получиш пукнат цент клони към нула.
    Последно редактирано от therichbitch : 05-07-2015 на 21:08

Мега фен
    Съществуването на възможността за аборт не освобождава мъжа от отговорност.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    - безпаричието е временно, бедността е за цял живот -
    Това ми хареса ):

Супер фен Аватара на Corb1225
    П.П. Корб, Точно обратното- така разни курвички, дето си лягат с всеки втори, щяаха да събират пари от баламите. Нужен е съдебен иск, подаден най- много 3г след раждането на детето и естествено ДНК тест за установяване на бащинство. Ако той си бие камшика, ходи го гони и се занимавай с него, докато детето ти реве за майка си. Истината е, че в съдебната практика без припознаване вероятността да получиш пукнат цент клони към нула.
    Аз нали това казах, ще го осъди и ще си плаща. Може още от сега да му откъсне някой косъм, да си има ;Д. В някоя развита страна(САЩ примерно) ще му е*ат майката, без извинение. И долните си гащи ще даде ;Д.

Град
    Sofia
    Аз казвам, че процедурата е твърде тромава и на практика рядко води до желания резултат- наистина да го осъдят за издръжка. Ако не успеят, и държавата няма да ѝ плаща (както е например за издръжка в "нормални" условия, примерно развод и припознато дете). В САЩ- може би, тук не, а в Англия не знам как е, вероятно майките имат повече права.

П.П. Какви са тия картинки горе, които нямат отношение към казуса аборт <> раждане... 23 Г.С. (някакви грамове е другото изискване) е дете, което се води годно за раждане, естествено, че тогава е убийство.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Абортът е по-добрият избор, ако бременността е в резултат на изнасилване.
    Ако това ти е мнението (да подчертая, че нито се обвързвам с него, нито съм против него), престани да лицемерничиш и да заклеймяваш дадени решения като убийство.
    Да, ще ѝ напомня, да, ще я тормози мисълта, НО не променя факта, че детето няма вина и премахването му ПАК ще е убийство.
    Последно редактирано от therichbitch : 05-07-2015 на 21:46

Град
    Dreamland

Ако това ти е мнението (да подчертая, че нито се обвързвам с него, нито съм против него), престани да лицемерничиш и да заклеймяваш дадени решения като убийство.
    Да, ще ѝ напомня, да, ще я тормози мисълта, НО не променя факта, че детето няма вина и премахването му ПАК ще е убийство.
    За Бог ли се помисли.

Последно редактирано от dreamwalker : 05-08-2015 на 17:48

Град
    Sofia
    Мхм
    Последно редактирано от therichbitch : 05-08-2015 на 19:13

Град
    Dreamland
    Забелязах.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тия гадните картинки на аборт тип раждане в 23 г. с. са при несъвместими с живота аномалии.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia
    Да бе, ясно е това, но именно затова и заради факта, че са в 23 г.с. нямат място в дискусии за/против аборта

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Докарахте ми кошмари с тая тема вие. Днес сънувах.че ни сервират печено агнешко,което всъщност се оказа месо от новородени човешки бебета. И в съня на няколко пъти щях да повърна. Бляк....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си