.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Пристрастена

Здравейте, имам един проблем... Пристрастена съм към по-невинните момчета и по-скоро към техните... Веднага ще си кажете, супер, само така, но е доста по-сложно. Когато видя някое сладурче и откачам, подмокрям се и не мога да се сдържа. Има едно момче, приятел ми е, който знае и си мълчи и ми дава, но му идва в повече, и затова гедаме по-рядко с него особено последният път му духах 3 последователни пъти и той накрая каза че просто не може повече и искаше да спрем малко, а аз можех още и още... Веднъж в училище преди 2 години някъде събрах кураж и казах на едно момче, 1 година по-малко, че искам да му духам, отидохме в тоалетната и беше невероятно, но после идиотът тръгна да се хвали и стана кошмарно всички ме мислеха за курва Страх ме е да не направя някоя глупост и да съжалявам после, тъпите желания са ми прекалено силни, дайте някакви съвети

Супер фен Аватара на fanton1
    Рибелки ти ли си ?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ела да ми подухаш и на мен 3 пъти, ще изкарам даже и 4-5ти път,само кеф да ти е

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Ами намери си някой батко със по-голяма биба от малчовците на който също ще му е кеф да му го смучиш по 3-4-5 пъти и няма да му омръзне.
    Тез малчовци само ще ти се подиграват.

Супер фен Аватара на sladura89
    Просто прави това, което ти харесва без да ти пука за хорското мнение все пак си живееш своя живот, а не техния ти не им се бъркаш така, че какво ти пука какво им е мнението за теб? Освен това за да го правиш трябва и да има на кого да го правиш и да имаш доверие на дадения човек! Аз примерно съм доста дискретен въобще не тръгвам да се хваля на ляво и на дясно какво и с коя съм правил! Просто не съм такъв човек и не обичам да се хваля!
    П.П. Аз примерно обичам да лижа, ама като няма кого си оставам само с желанието!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от hAwk_eye Виж мнението
    Ами намери си някой батко със по-голяма биба от малчовците на който също ще му е кеф да му го смучиш по 3-4-5 пъти и няма да му омръзне.
    Тез малчовци само ще ти се подиграват.
    Мхм, така е.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Feeding the trolls.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

мила и на мен ми се духа ама
    Я кво ти пука кво говорят, като ти кажат че си курва ти им кажи "Аз може да съм курва, ама няма да ти пусна"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    щом ви се духа - духайте, желаещи има достатъчно
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Просто прави това, което ти харесва без да ти пука за хорското мнение все пак си живееш своя живот, а не техния ти не им се бъркаш така, че какво ти пука какво им е мнението за теб? Освен това за да го правиш трябва и да има на кого да го правиш и да имаш доверие на дадения човек! Аз примерно съм доста дискретен въобще не тръгвам да се хваля на ляво и на дясно какво и с коя съм правил! Просто не съм такъв човек и не обичам да се хваля!
    П.П. Аз примерно обичам да лижа, ама като няма кого си оставам само с желанието!
    Ти вярваш на това което казва? Личи си че е трол хах

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Аз бих определил себе си като скромен, дори срамежлив към не толкова познатите хора, човек с що годе оформено тяло и завидна доза интелигентност )). Като прочетох първото ти изречение си казах, че си точно за мен, ама като продължих да чета по надолу се отвратих. Не ме разбирай погрешно, момчетата обичат да им духаш, ама това ти да им го предложиш е много КУРВЕНСКО. Стегни се малко, не се дръж като "парцал", защото с тези постъпки ще започнат да те унижават (ако вече не го правят)

Мега фен Аватара на baby_baby
    Хвани си гадже а не некви случайни

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Ти вярваш на това което казва? Личи си че е трол хах
    И аз така си мисля, ама все пак да дам мнение има хора надолу, които четат и със сигурност не са тролове!

Цитирай Първоначално написано от ymmit Виж мнението
    мила и на мен ми се духа ама
    Я кво ти пука кво говорят, като ти кажат че си курва ти им кажи "Аз може да съм курва, ама няма да ти пусна"
    На адрес ходиш ли?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си