- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- честит ден на ''европа''
Мдаа, очевидно 50 милиона убити са някъв майтап и е чудно как не се шегуваме с това.
Благодаря за уточението, ако не бях възпитан, щях да ти демонстрирам как се шегувам и ти гарантирам, че нямаше да ти е приятно.
Аз предпочитам някой от тях да обясни как от една страна намират американците за прости, но от друга страна се кефят на Западна Европа, която се е навела пред тях и е поела патката им.
Последно редактирано от papugai : 05-10-2015 на 13:03
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Факт. Но те поне си купуват въпросните, а руснаците директно са ги изнесли барабар с лабораториите им в края на войната. И двете нации са твърде прости, за да направят атомни оръжия, балистични ракети и космически технологии, но с подходящите средства са си набавили каквото им е необходимо.
Неделя е, трябва да отбележиш празника. ;]
Welcome to the Jungle...