- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- честит ден на ''европа''
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и на нас един сталин ни трябва, да
Да не мислиш, че ще тръгна да споря сериозно с почитател на Сталин? Тва е все едно да споря с почитател на Хитлер.
Вземи се образовай малко, щото тея дето са мислели, че лагерите са само за престъпници, най-много са плакали като са се озовали в тях.
А като стана въпрос за Аляска, това е един от най-големите тестаменти за тъпотата на Руснаците, заедно с Чернобил.
Знаеш ли защо Аляска става щат чак през 50-те години?
свидетелство*
пак заповядай ;д
никъде не съм казал че съм фен на сталин и не изопачавайте думите ми няма да се получи
та какво е станало на 9ти май 1947г ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.blitz.bg/news/article/335827
Kak да не ти е кеф, че сме в ЕС
я гледай как тактично са пропуснали Румъния
не че е кой-знае къв показател това ама ... да има