.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA

Пробване на наркотици от близък приятел

Здравейте.
    Как бихте реагирали ако добър приятел ви сподели че предната вечер е пробвал бяло?

Е, на мен ми се случи, и да си кажа откровенно ме хвана много неподготвен. Като цяло, постоянно се случва да сме по партита пълни с наркотици (както ходим заедно така се случва и да ходим по отделно) и до сега не се е случвало да се изкушава, обаче снощи явно не е било така. Тревата не я смятам, щом е легална на места значи не е вредна ако се употребява в рамките на нормалното. Днес той подхвана темата в доста добре замислен момент, понеже тъкмо идваха други хора и просто ми го изтърси на бързо, всякаш искаше да каже на някого но не и да получи отговор? Не можах да отреагирам въобще. По принцип го изглеждам на криво кат не ми е забавен но този път просто спекох! Все още неможе да ми го побере акъла, а съм сигурен че темата рано или късно ще се отвори отново но аз все още незнам как бих му отговорил. Част от мен иска да му набие жестоко канчето! Друга част иска просто да седнем по мъжка на по бира и да му налея малко акъл, и да тва е възможно. Аз съм "малко" по напред с годинките от него и често се случва да се вслушва в тва което му казвам и го взима на сериозно когато види че съм сериозен на темата. Та... незнам. Мисля, мисля и още немога да го измисля. Ако е за пробването веднъж, хайде, голямата работа. В живота трябва да се пробва от всичко, но алтернативата е това което ме плаши.

Как бихте постъпили вие? Случвало ли ви си е да сте в такава ситуация с приятел/познат и как сте постъпвали?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    бивш наркоман няма

и никога не се взимат наркотици за пробата

и ти може да не смяташ тревата за опасна вредна и забранена но е такава

и когато се наложи да си споделиш гледната точка пред съдията ще бъдеш внимателно изслушан преди да ти го напърчат

иначе бягай надалеч скоро този човек няма да е твоя приятел
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Как бихте реагирали ако добър приятел ви сподели че предната вечер е пробвал бяло?
    Пробвал е лайна. В момента на морето се продава нещо, което трепе хората като хлебарки, радвам се, че не живея там.

Понякога самоубийството е решение.

Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    бивш наркоман няма

и когато се наложи да си споделиш гледната точка пред съдията ще бъдеш внимателно изслушан преди да ти го напърчат

Толкова ли лесно оставяш дълго годишен приятел да потъва баш кат му трябва помощ/съвет най много? Често лапетата се оплакват по форума че нямали приятели, е как да имат като са с подобен манталитет? Добре, сега представи си че става въпрос за брат ти или сестра ти, щото реално той ми е като по малък брат. Тогава кво правим?

Цитирай Първоначално написано от DEPRE$$ED OCEAN Виж мнението
    Понякога самоубийството е решение.
    Ами кво чакаш, действай.

Град
    системата дегоба
    Толкова ли лесно оставяш дълго годишен приятел да потъва баш кат му трябва помощ/съвет най много? Често лапетата се оплакват по форума че нямали приятели, е как да имат като са с подобен манталитет? Добре, сега представи си че става въпрос за брат ти или сестра ти, щото реално той ми е като по малък брат. Тогава кво правим?

твоя приятел го няма

добре дошъл в реалния живот понякога нещата нямат добър край той сам е избрал пътя си

иначе ако имаш брат или сестра обръщай внимание на тях и гледай твоето семейство да не бъде в твоето положение

защото сам виждаш не е хубаво да имаш такива познати и на вашите също няма да им хареса
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

бивш наркоман няма

ахаххахаха :Д:Д толкова не се бях смял от години.Припомни ми класната преди време ''бивш наркоман няма'' момче заради такива като тебе е такава държавата говориш наизуст информацията ти е остаряла брато , човека просто е пробвал това дали ще продължи или не зависи изцяло от него.Говориш и за тревата че била вредна и забранена и къде е забранена а ? в нашата глупава държава само. И наистина ако толкова лесно се отказваш от приятелите си направо не знам що за човек си.Следващия път говори от личен опит , а не да ми говориш тука наизуст щото съм пробвал неща и не съм се пристрастявал всичко е до човека балък аре бегай.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от eminem4oo Виж мнението
    ахаххахаха :Д:Д толкова не се бях смял от години.Припомни ми класната преди време ''бивш наркоман няма'' момче заради такива като тебе е такава държавата говориш наизуст информацията ти е остаряла брато , човека просто е пробвал това дали ще продължи или не зависи изцяло от него.Говориш и за тревата че била вредна и забранена и къде е забранена а ? в нашата глупава държава само. И наистина ако толкова лесно се отказваш от приятелите си направо не знам що за човек си.Следващия път говори от личен опит , а не да ми говориш тука наизуст щото съм пробвал неща и не съм се пристрастявал всичко е до човека балък аре бегай.

иди го кажи на съдията като те хванат

да видим там дали ще си толкова отворен

предтави си че работя в клиника и ги знам нещата по-добре от теб

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от eminem4oo Виж мнението
    мда и аз се смея като му чета спрелите постове на харитов ... ;/

Град
    Seattle, WA
    иди го кажи на съдията като те хванат

да видим там дали ще си толкова отворен

предтави си че работя в клиника и ги знам нещата по-добре от теб
    Съдейки по 2-та ти поста, имам само едно да ти кажа: може много да знаеш и много опит да имаш, но нито акъла ти е на мястото нито сърцето. Всичко друго е просто подробности.

Град
    системата дегоба
    Съдейки по 2-та ти поста, имам само едно да ти кажа: може много да знаеш и много опит да имаш, но нито акъла ти е на мястото нито сърцето. Всичко друго е просто подробности.
    има разлика между знание и мъдрост

във всички случаи рано или късно ще разбереш че съм прав въпроса е от коя страна ще бъдеш

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    мда и аз се смея като му чета спрелите постове на харитов ... ;/
    ти името ми не можеш да напишеш тръгнала си акъла си да мериш
    Последно редактирано от haritov : 05-19-2015 на 08:33

Мега фен Аватара на skatew
    твоя приятел го няма
    хахаха край, вече е погълнат от дявола
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    системата дегоба
    хора тези неща се учат в 8 клас не се излагайте

едно време децата се казваха не на дрогата сега се мъчат да я направят легална
    Последно редактирано от haritov : 05-19-2015 на 09:43

Мега фен Аватара на skatew
    Кои неща се учат в 8ми клас? Кой ги учи тогава? Заучени глупости говориш.
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Кои неща се учат в 8ми клас? Кой ги учи тогава? Заучени глупости говориш.
    като ги учих едно време пишеше че също така ще ни кажат точно това което ми казвате в момента

ама нищо нека съм заучен идиот времето ще покаже

Seattle, шапка ти свалям
    Да, поговори с него насаме, надявам се да те послуша.

haritov, в коя клиника работиш и на каква длъжност? Ако искаш на лично.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Да, поговори с него насаме, надявам се да те послуша.
    А след това двамата могат да яхнат по един розов еднорог и да отидат да берат гъби.

Мега фен Аватара на galaxy29
    носят се слухове, че харитов като дете чупил кокосови орехи с глава...

Личи му, че гладен не е стоял.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си