.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Pomosht s svalka

Hybrid View

Супер фен Аватара на per-dead
    Евала, момче. За това, че предпочиташ да говориш лично с човека. И че смяташ, че фейсбук само проваля работата.
    Първото, за което се сещам, което аз бих направила ако бях на вашите години, предвид че момичето се мъкне само с приятелки, е да изляза от часа, който имам, да вляза в часа, който тя има и да кажа, че някаква учителка иска да я види. Само да не е тази, с която в момента има занятие. Наистина малко детска работа, но както казах, на вашите години така щях да постъпя.
    Щом в часа с презентацията ти е отвръщала на погледите, значи малко или много е било успешно. Момичетата бият игнора на момчета, които не харесват. Е, вярно че има и такива, които на въдицата ти оставят лист с надпис "риба", но сте в 7ми клас. Момичетата още не са осъзнали какви очарователни и разновидни способности има женската природа.
    Друг вариант е просто да си уговориш среща с нея на някое тихо и спокойно място. За първа среща шумни места не са най-добрите идеи.
    Ама в момента ми се спи и приключвам до тук. Надявам се да съм помогнала.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Друг вариант е просто да си уговориш среща с нея на някое тихо и спокойно място. За първа среща шумни места не са най-добрите идеи.
    според мен пък на тези години е точно обратното

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си