.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Наистина не е надежден, защото за еднакви снимки, на които само исо-то им беше различно, ми даде стойности с ебати дисперсията. Отделно на снимка, на която бях се намацала като арабска парантия, ми даде 20г.
    Да ти обяснявам ли защо светлината е определяща или предпочиташ да се заблуждаваш, че единия грим върши чудеса ?

Без брада/двудневна, но това за мен е като гладко/ ми даде 27

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Да ти обяснявам ли защо светлината е определяща или предпочиташ да се заблуждаваш, че единия грим върши чудесa
    Знам защо е решаваща, не съм поредния дебил от форума, така че save it Но искаш да се чувстваш полезен, можеш да ми препоръчаш програма за обработка на видео. Не ми трябва за вталяване или подобни ефекти, спрях се на adobe premiere заради подобния на фотошоп интерфейс?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Но искаш да се чувстваш полезен, можеш да ми препоръчаш програма за обработка на видео. спрях се на adobe premiere заради подобния на фотошоп интерфейс?
    Те хората първо гледат възможностите на даден софт, а не UI/user interface/ му, който почти винаи поддържа опции за промяна. Пермиер става, ако се работи много с аудио, иначе я ползват главно за CC/color correction/ , защото са неуки, при наличието на професионален безплатен софт за същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си