- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого харесвате от форума?
Тори си харесвам най-много. Дриймърката, тирехеб, папугай и 102 ме кефят.
102, Корб и Албена /която не е влизала от 100 години, но както и да е/ са ми на първо място, понеже най-много си ги познавам. Останалите и да ги кажа, 100% ще изтърва някого, но ще опитам да не го направя: Галакси, Дъгичка, skate, Ewok, NomNomNom, Тори, Инка (понякога не, мисля, че тя си знае кога), Харитов, per-dead. Хммм...Май са това, ако се сетя за още някого,
ще допълня.
едит: ЧАЧО! КАК МОЖАХ ДА ПРОПУСНА ЧАЧО?!?!!??!?!
Последно редактирано от Lilanda : 05-14-2015 на 17:50
Dagichka,Skatew,galaxy28,heartshaped,Corb,Sl1nceto ,Lilanda,iva,Spaldurmen,Pac0line,Ra7ata,Karamela,S trudel и други има,ама както се казваше "бързите отговори са най-верните" така че..дам ;д
имаше още една дриймърка
тигъра най-много харесвам
Дотам, докъдето ми е ясно, че имаш интерес към мен.
Welcome to the Jungle...
ЗАЩОТО Е ДЕБЕЛ ;Д
как може да харесвате галакси ... според мен е ожастна ;/
^ Не разбирам кое му е булшита, при все, че твоите коментари рядко са сериозно насочени спрямо нещо, а ауриса винаги улавя тънката нишка на темата, дори понякога да не ми харесва в каква насока мисли и какво казва. Не разбирам каква е тая форумна мода да се хрантутят хора, които ако не друго, поне си позволяват да мислят над нещо, пък било то и във форум. Теб основно те засичам във дневника и фън-а, ще извиняваш за резкия коментар ама това е, което ми е направило впечатление.
^ Толкова много аргументи, остави ме безмълвен /s.
В училище не ви ли учат да си мълчите, когато няма какво да кажете? Особено след като стана ясно, че очевидно не четеш форума и говориш неподготвена.
:д Само така ще е. На човек, който ти казва какво е забелязал и защо не е съгласен, винаги се отговаря със дежурното „не си подготвен“. Тва са МОИ наблюдения, не те сталквам, че да знам къде и кво пишеш, не ми и дреме. Ама е глупаво да казваш, че някой е тъп на гъз, а разсъжденията му да са винаги там, където трябва. И накрая ти да коментираш със картинки, щот не си съгласен с нещо.
^ Това му е хубавото на коментирането с картинки върху подобни коментари - винаги ще се намери някой да се заяде. Аз мога да се аргументирам, ако поискам(и като го казвам, значи е така), но за теб не съм много сигурен.
Айде лека ви нощ.