.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Hybrid View

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    skate, skatew, dreamwalker, Rosa, galaxy, Corb1225, hheh, tuzaro, Lilanda и още някои, но в момента не се сещам.. ;д
    П.П.: Сетих се: Pink, Iva и пак забравих. ;д
    Ти изброй почти целия форум.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Ти изброй почти целия форум.
    Ако беше написал и останалите си профили, щеше да е целия, а не само половината.
    Но пък как се опитва да скрие женските, сякаш е трудно да се види с кой най-много си е писал.

П.П.
    Много ми е смешно как обсъждате интелекта на ауриса, иначе за него много отдавна съм казал, че е прост като гъз, няма собствено мнение и обича да фантазира, защото му е по-удобно да живее в измисления си свят, вместо да погледне реалния.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    харесвах w0sh. жалко, че вече не се разписва.
    преди 7 години заради него си направих първата регистрация, ех..времена :Д
    След малка справка открих, че е дошъл в София, може би при теб, та не знам защо искаш да пише, особено при положение, че е известен с постовете си в раздел 'Любов' , когато в този раздел, се е писало само за любов.
    Аз пък се регнах заради момиче, което също вече рядко е тук, дори напоследък влиза само, за да ми пише ЛС.
    Последно редактирано от papugai : 05-15-2015 на 12:02

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако беше написал и останалите си профили, щеше да е целия, а не само половината.
    Но пък как се опитва да скрие женските, сякаш е трудно да се види с кой най-много си е писал.
    Дядка, преди да пишеш мисли малко. Какви профили и какви женски те гонят? Вече все повече и повече се убеждавам, че като малък (т.е. преди 30-35 години) си бил подлаган на голям физически и психически тормоз.
    Ако искам и потребителите на всички български форуми ще изредя, това тебе не те засяга. Гледай си собствения виртуален живот, защото съм сигурен, че излизаш извън него само когато трябва да отидеш до магазина да си купиш нещо.
    Последно редактирано от Rafa7a : 05-15-2015 на 12:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си