.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 693

Тема: Game of thones

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защото и аз го гледам, но не помня две серии назад, какво е станало, имената им пък съвсем.
    Аз ги помня от книгите и то когато говорим за главните персонажи. Добрата памет не означава вживяване по какъвто и да е начин.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз ги помня от книгите и то когато говорим за главните персонажи. Добрата памет не означава вживяване по какъвто и да е начин.
    Не е само помнене на имена, обсъждате и разликите между сериала и книгите, също така се спори и за самите действия на героите, което не би следвало да се прави, защото нали сте чели книгите и сте наясно, какво следва.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не е само помнене на имена, обсъждате и разликите между сериала и книгите, също така се спори и за самите действия на героите, което не би следвало да се прави, защото нали сте чели книгите и сте наясно, какво следва.
    Няма как да не ти направи впечатление като си чел едно и едни персонажи ги има напред в книгите като сравнително главни, а във филма започнат да ги избиват без ред. Точно поради тази причина е трудно да се говори вече, че челите книгите могат да очакват какво ще стане. Вече по-скоро знаем главната линия, но от 3-ти сезон сериала доста се отклони от книгата.

Edit: Изоообщо не ми харесва на къде отива тоя сериал. Те взеха да скапват и главната сюжетна линия на всички фронтове.
    Последно редактирано от draid : 05-18-2015 на 21:26

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Те взеха да скапват и главната сюжетна линия на всички фронтове.
    +
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си