- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен
Здравейте!
Имам проблемна кожа с останали белези от пъпки... Грозно е и се чувствам двойно по-зле когато нямам грим върху себе си... Но знам също, че фдт-на и другите неща които мацаме върху кожите си, запушват порите и става по-зле... Чистя си грима всяка вечер и си правя пилинг маски и т.н. Не оставям фдт-на върху кожата си но въпреки това от месеци излизам без никакъв фдт навън... Срам, не срам, нямам изобр, уж за по-добро го правя, но наистина ми е адски неприятно и се зачудих дали да не започна да си слагам фдт отново... Много ли е фатално при положение, че полагам грижи за кожата си и я чистя ежедневно?
Преминавам някакъв особен период на self acceptance и се опитвам наистина, но положението с пъпчиците ми скапва дори и минималното самочувствие... Ще се радвам на някакви съвети и сериозно отношение
Също, ако може да ми препоръчате нещо за белези, ще бъде много хубавоХубав ден на всички!
Защо не използваш ББ крем през ежедневието си ,а като ходиш някъде на събиране тогава фдт ?
Защото ББ крема почти нищо не покрива...
Е,при мен достатъчно покрива ,за да не се виждат пъпчици и т.н. и да ми изравни тена на лицето . Не знам колко много акне имаш
То не е въпроса в пъпчиците, а в белезите от тях.. .ББ крема не е достатъчно покривен, а фдт-на ми върши перфектна работа, но както се казах се страхувам да го използвам заради запушването на порите и евентуалните по-нататъшни проблеми от тази му употреба..
Май така ще направяБлагодаря много!
Коректорът е вариант. Можеш да пробваш с избелващ крем, така има шанс да заличиш белезите.
Иначе няма какво да се лъжем, фдт си е кофти и колкото и да го чистиш, все остава. Можеш да ходиш на почистване на лицето при козметик веднъж месечно, за да ти почисти добре порите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5