- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Мен ме дразни почти всичко написано от всяка зодия :д нямам претенции
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Като изключим, че астрологията я приемам за "вместо виц :д"
Скорпион
1. Да се клюкари по техен адрес. - не ме дразни кой знае колко
*2. Половинките им да ги карат да ревнуват. - много ме дразни
3. Хората, които вземат нещо на заем и никога не го връщат. - не ме дразни много, защото ако дам, то е на близък човек и не чакам да го върне :д
4. Хората, които са прекалено модерни. По принцип съм игнори не ме интересува, даже ми е интересно да гледам къде какво е ново и попюлар :д
*5. Да бъдат засенчвани от някой друг. мда, недостатък на самото дете
6. Да бъдат обвинени в изневяра или нечестност (дори и ако наистина са измамили).не ме дразни, защото за да има съмнения - има прична, а е силно вероятно причината да не е в мен, защото по-скоро виждаш у другите това, което имаш у себе си :д
7. Недостойните хора. Не знам какво означава туй
*8. Хората, които твърдят, че имат свръхестествени сили.Не бих ги държала в тесния семейно-приятелски кръг :д Добавям фанатични вегетарианци и вегани, феминистки, майки кърмачки, и всичко що е от малцинствата, което парадира с права и някакви искове :д
9. Лицемерието и *фанатизма. лицемерието е необходимо зло, фанатизмът е излишно зло :д
*10. Мекушавостта.Нерешителността и мрънкането.
4.5/10, пак добре :д
рънърчо, ти ко си бре
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
При мен е 0/10 , дано пандата не е дала голямо доверие, че ще бъде много разочарована и то на мен, сякаш аз съм виновен, че някой друг решава да пише
Значи си любовна фурия, така ли
Един вид перверзна си
а иначе ко се правиш
малка си перверзна си гащите ми отнеми
malkasi no slatkasi
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
щом са 0 имаш за задача сам да изброиш още 10, отнасящи се за теб, за да не бъда чак толкова разочарована.
а сега си лягам, че ме хвана грипът и всичко ме боли ( https://www.youtube.com/watch?v=rRrYrRHwFJ0 )
Ох, с глас се смях като прочетох майки кърмачки след "свръхестествени" и "фанатични"
Чакай да видим.
Всичките са условни.
1. Алкохолици - нямам такива в обкръжението си. Непознати не ми пречат, нека си люркат, стига да не са агресивни или да не ме занимават на улицата.
2. Висок смях - ако е гръмък тип смях, от който подскачам от ужас 2 метра над земята, нормално. Аз като цяло не харесвам/страх ме е от внезапни шумове. Иначе самата аз не съм от най-тихите, така че... :д
3. Не се аргументират - ми, стига да не се опитват да спорят с мен, всичко е окей.
4. Единственият човек, чието отношение към романтиката ме вълнува, е приятелят ми. Всичко е наред на този фронт. Всеки е свободен да смята каквото иска за глупост, стига да не си натрапва мнението, ситуация тип - момиче получава букет и той хваща да мрънка колко е лигаво - аз съм окей.
5. Отново - специфична тема, важно ми е какво става в моята връзка. Който ще да изневерява, само да не си търси мега тъпи оправдания или да замаскира ситуацията, това вече ме нервира много.
6. А, тука ме нацелиха, ама кой не мрази да го лъжат некадърно? Като ще се пъне, да го направи като хората. Иначе имам един познат, кой лъже за щяло и нещяло, ще те излъже какво е ял предната вечер, някакви такива тъпотии, не се връзвам.
7. Съмняване... ако е от типа "абеее, ти на мен не ми говори, аз ги знам тия работи", наистина ще се врътна и ще си тръгна, не понасям такова отношение.
8. Всеки страда от знания в някаква област, ако не се пъне да се доказва в същата тази област, всичко е шест. Сега... да не знаеш столицата на Норвегия, примерно, си е жива трагедия, никой не може да ме убеди в обратното. Спорили сме за обхвата на понятието "обща култура", ама не ми се захваща темата. Да страдаш от знания в дадена област и да се опитваш да критикуваш някого, ето това вече си е жива наглост, пък с нагли хора се разправям много.
Абе, като не знаеш, мълчи си - универсално решение срещу излагане.
9. Не съм сигурна това как да го разбирам.
10. Гледам да нямам неблагодарници около себе си.
Малко се разпрострях, ама ми беше интересно. Ако трябва да направя смисък, няма да включа тези неща, мисля![]()
браво пинкпан7ер днес не ти е празен ден
Пинки, от твоите 1,3,4,6,7,8 ме палят много :д
Особено 3, майка ми всеки път като ми каже - "Ами аз така го чувствам", ме избива на автоканибализъм :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пинкуу, нали осъзнаваш, че не говориш с непознати, защото да казваш на бялото черно е глупаво, всички сме свидетели на някои твои размисли, които току що напълно отрече.
Панда, музиката трябва да те забавлява, а не да описва положението ти
https://www.youtube.com/watch?v=nINfIsyV6q0
Якото ти мнение се отнасяше за мен и щеше да е такова, ако аз поне малко вярвах в тия глупости.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
вааааааай
Шегуваш ли се, никога не съм знаел как човек може да се опише сам и да напише само истината, това е невъзможно.